Oldal kiválasztása

Nikoli vidnih prizorov: nov videoposnetek božične pesmi Mariah Carey

Letos, stara 25 let, All I Want For Christmas Is You, Mariah Carey je v posebni izdaji ponovno izdala svoj božični album, na katerem je njena mati v novem posnetku, sestavljenem iz arhivskih posnetkov.

Zaman četrt stoletja pozneje slavnostni hit Mariah Carey, All I Want For Christmas Is You, ni izgubil svoje priljubljenosti. Vendar pa je ob dobro znanem družinskem video posnetku pesmi za obletnico nastala še ena različica, ki je praktično posnetek, ki je bil nekoč zgrešen. Tako se ne pojavlja le njena mati Patricia Carey, ampak tudi pevčev nekdanji mož Tommy Mottola, znan kot vodja Sony Music – Božiček. Vse to je dobra promocija za pevčev jubilej albuma Merry Christmas, z dodatnimi posnetki in ameriško božično mini turnejo.

Fotó: pixabay.com

Govori se, da je uspešnica Mariah Carey “All I Want For Christmas Is You” 7. decembra 2019 na ameriškem Billboard Hot 100 in na seznamu Top 100 v Veliki Britaniji. Poleg tega ima povečanje s paro: v Ameriki je skočil z 31. na 18. in na Otoku s 34. na 8. mesto. In kdo ve, kako dolgo boste korakali v naslednjih nekaj tednih ?!