Oldal kiválasztása

NEOBOROŽEN IN ZVEZAN JE PREDSEDNIŠKI SVETOVALEC STORIL SAMOMOR

Policijsko poročilo navaja, da ni bilo storjeno nobeno kaznivo dejanje.

Marka Middletona so maja lani našli mrtvega na njegovi kmetiji. Njegovo truplo je bilo za vrat in roke privezano na drevo, na prsih pa je imel strelno rano. Čeprav so v moževem avtomobilu našli strelivo in ohišje pištole, same pištole ni bilo mogoče najti nikjer na območju.

Moški je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja delal kot svetovalec takratnega predsednika ZDA Billa Clintona, zato bi morala biti preiskava zelo previdna. Za primerjavo: policija je po devetih mesecih ugotovila, da si je žrtev sama vzela življenje. Po navedbah britanskega časopisa Daily Mail, ki je razkril zaključek preiskave, policijsko poročilo odpira več vprašanj kot odgovorov. Middletonova je bila v tesnem razmerju s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, ki naj bi prav tako storil samomor, potem ko je bil leta 2019 zaprt. Prav predsednikova pomočnica je bila tista, ki je organizirala več srečanj spolnega predatorja s Clintonovo v Beli hiši. Svetovalec je leta 1995 zapustil predsedniško osebje, vendar se je njegov odnos z Epsteinom nadaljeval, med drugim je večkrat sedel na zasebnem letalu pedofilskega milijarderja, ki so ga njegovi poznavalci poznali kot Lolita Express.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Preiskovalno gradivo je časopis predvajal, potem ko se je družina bala, da bi nekdo želel objaviti fotografije, posnete na prizorišču. Ta pa je trdila, da so fotografije preveč grozljive, in se z njihovo objavo ni strinjala.