Oldal kiválasztása

„NE ZDI SE MI RESNIČNO” - OČE TREH OTROK JE BIL OPERIRAN ZARADI ZLOMLJENE NOGE, VENDAR JE UMRL

Zdravniki ne razumejo, kaj se je zgodilo. Njegova družina je bila zaradi te strašne tragedije uničena, saj so mislili, da bo vse v redu.

Oče treh otrok je bil decembra hospitaliziran zaradi zloma stegnenice. Februarja je bil deležen rekonstrukcijske operacije. Pričakovalo se je, da bo s 35-letnim Samom Mercerjem vse v redu, saj je njegovo okrevanje dobro napredovalo in je okreval doma.

Vendar je peti dan po operaciji nepričakovano umrl. Poklicali so reševalce, vendar ga niso mogli rešiti. Njegov brat je bil zaradi tragedije zelo prizadet.

„Tistega dopoldneva ob 11. uri sem govoril z njim in bil je v redu, šalil se je. Potem sem dobil klic, šel tja in reševalci ter policija so že bili tam. Prišli so in rekli, da je mrtev” – je jokal Tom Hanlon.

Sam za seboj pušča tri otroke in ljubljeno ženo, starše in šest sorojencev. Družina nima pojma, kaj bo počela brez Sama.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Ljubil je življenje in vedno je bil življenje zabave. Sam je imel neverjeten smisel za humor. Z vsemi se je razumel. Vse je imel zelo rad in bil je najboljši oče. Ne zdi se mi resnično, kot da smo v nočni mori, in vse nas je pretreslo do temeljev, še posebej mojo mamo. To nima smisla, saj je bil tako fit in je ves čas hodil v telovadnico. Med operacijo je otroke vedno peljala ven in poskušala ostati aktivna. Naše življenje brez njega ne bo nikoli več takšno, kot je bilo” – je dodal njegov žalujoči brat.

Tudi zdravniki ne morejo pojasniti, zakaj je oče umrl. Njegova družina zdaj čaka, da bo izvedela, zakaj so morali izgubiti Sama – je poročal Mirror.