Oldal kiválasztása

Našli so posiljeno študentko, privezano na polju

Nemška policija je aretirala 43-letnega turškega priseljenca, osumljenega, da je ukradel 20-letno študentko, jo posilil in pustil pri miru. Kot se je izkazalo prej, je migrant poskušal ugrabiti še eno žensko.

Mlada ženska se je v petek, 11. oktobra, družila s prijatelji na univerzitetni proslavi in se izgubila v zgodnjih jutranjih urah. Ribič je naslednje jutro policijo obvestil, da je osem kilometrov od univerze v opuščenem območju blizu avtoceste našel zavezano mlado žensko. To je bil 20-letni pogrešani študent Lübeck. Ribič je pozneje govoril o umiranju iz ene vinske dobe, vendar je menil, da gre za žival, zato mu sprva ni pripisoval preveč pomena. Gibanje se preprosto ni ustavilo, zato se je odločil za njim. Takrat je videl mlado dekle, ki je ležalo privezano ob vznožju grma.

„Nekdo si je nataknil srajco v usta in jo tako tesno zavezal, da tega ne bi storil z živaljo.”
– se je ribič spomnil. Moški je rekel, da se je žrtev sprva zelo prestrašil in ni hotel niti sedeti v avtu, da bi se ogrel. Kasneje so zdravniki povedali, da je mlada ženska imela srečo, da se ni popolnoma ohladila.

43-letni turški migrant je storilec

Policijsko zaslišanje šolarke ni dalo rezultatov, ker je trdil, da se preprosto ničesar ne spomni. Strokovnjaki pravijo, da je bilo to posledica šok učinka. Detektivi so začeli ocenjevati posnetke bližnjih varnostnih kamer in nato na travniku zasledili sledi. Spomini na žrtev so se začeli kristalizirati dnevi pozneje, o storilcu pa je bilo odkritih vedno več informacij. Nazadnje je policija ta ponedeljek aretirala osumljenca, 43-letnega turškega priseljenca. Muslimana je med drugim kazensko preganjal zaradi suma poskusa posilstva in umora.

Fotó: pixabay.com

Medtem je moški, ki je bil pridržan, razkril – da je poskušal ugrabiti 25-letno žensko v Lübecku že 26. septembra- dva tedna pred posilstvom 20-letne študentke.