Oldal kiválasztása

Najbogatejši moški na Danskem je pokopal svoje tri otroke: zdaj sta se z ženo rodila njuna dvojčka

Izgubili so otroke v šrilanškem terorističnem napadu na veliko noč.

Anders Holch Povlsen, največji delničar v ASOS-u v Britaniji in edini lastnik danskega najbolje prodajanega oblačilnega podjetja, je minulo veliko noč v šrilanškem atentatu izgubil tri otroke. In zdaj so sporočili, da sta dvojčka razširila družine.

„Vsa družina toplo pozdravlja dva čudovita otroka, ki sta pravkar prispela. Anne in Anders sta navdušena, ko sta ostali dekleti v družini videli dvojčka. In njihovo rojstvo je dojeto kot potrditev, da se življenje nadaljuje po mučni tragediji” – je povedala Kristine Mönster, tajnica družine, ki je dodala, da je Anne 11. marca oba novorojenčka rodila brez zapletov.

Družine pravijo, da je rojstvo dojenčkov še posebej dobro, ker ima 10-letna Astrid, edina preživela in zmečkana duša, pomembno, da se ponovno rodijo bratje in sestre.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Družina lahko po tragediji začne novo življenje, seveda ne pozabi spomina na pokojnika” – je dodal Monster.” -Lahko se spet nasmehnejo. Duhovno je bilo vsem dobro, da sta se dvojčka rodila.”

Dolgo časa ni bilo znano, kako se bo spremenila prihodnost Povlsenovega posestva v višini 6,7 milijarde (1.939 milijard fotintov) dolarjev, ki je imel dobre odnose z dansko kraljevo družino.