Oldal kiválasztása
News

MLADICA V ŠKORPIJONU: VAŠ HOROSKOP KAŽE NEVARNA ZNAMENJA, BODI BODI PREVIDEN!

Prihajajo zelo nesrečni dnevi, ne škodi biti pozoren na promet in komunikacije. Aroganco, napad, zlobo lahko doživite, zato previdnost ne škodi!

Oven
Pred nami so razburljivi dnevi
Ljubezen: zaradi novih izkušenj bo teden nepozaben. Prepustite se naključju ali pa se zaupajte svojemu partnerju, ki mojstrsko ve, s čim vas razvajati! Kariera: Nekateri ljudje, ki ste jih zadnje čase ignorirali, zdaj zasedajo pomembne položaje. V svoji prizadetosti vam lahko povzročijo težave. Prepričajte se, da če se morate o njih odločiti, bodite vedno objektivni, nikoli ne dovolite, da vaši občutki nadzorujejo vaša dejanja!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Bik
Čaka vas odličen teden
Ljubezen: pretekli tedni so bili na preizkušnji vaši živci, dogodki pa so nekoliko skrhali tudi vajin odnos. Zdaj se lahko sprostite v objemu svojega partnerja. Spravo po prepirih zapečatite s strastno erotiko. Kariera: svoje poslovne zadeve lahko vodite zadovoljivo. Enake napake ne boste ponovili, zato malo opustite svojo trmo.

Dvojčka
Vaš odnos bo morda šel v novo smer
Ljubezen: Če boste konec tedna preživeli v zabavni družbi prijateljev, boste kmalu dobre volje in morda boste celo opazili, da vas kdo od prijateljev gleda s povsem drugimi očmi kot ostali. Vendar še nima poguma, da bi prevzel pobudo. Kariera: Zelo želite izpolniti pričakovanja, trudite se delati po okusu drugih, pri tem pa se počasi odpovedujete svoji individualnosti, kar je skrivnost vašega uspeha. Stojte pri svojem, recite ne!

Rak
V prihodnjih dneh se posvetite zasebnemu življenju!
Ljubezen: Prevzemite pobudo, zdaj lahko partnerja pripravite do česar koli. Če do sedaj še nista živela pod isto streho, bo konec tedna morda na sporedu vselitev. Kariera: eden od sodelavcev vam lahko uniči dobro zastavljene načrte. Verjetno ve nekaj, kar se ne odraža najbolje na vašem delu in to skrivnost razkrije šefom.

Lev
Ugodno vplivajo planeti
Ljubezen: Svoje čustvene težave vidite v popolnoma novi luči, rešitev pa najdete s pomočjo enega od prijateljev, vendar odslej nikomur ne izdajte svojih skrivnosti! Kariera: Ponovno obstaja nevarnost, da se zaradi rutinskega dela ne boste mogli ukvarjati z dolgoročnimi načrti. Poleg tega ti načrti niso odvisni samo od vas, da bi našli zanesljive zaveznike, bi morali biti veliko bolj odprti in optimistični.

Devica
Prihaja nekaj stresnih dni
Ljubezen: Konec tedna preživite sproščeno, potem bo vse veliko lažje. Pa tudi partner vam bo hvaležen, da končno skrbite tudi zanj, ne le delate! Kariera: V službi se bodo pojavile nepričakovane težave, za rešitev katerih boste potrebovali vse svoje sposobnosti. Najslabša strategija je, da se užališ, začudiš ali se umakneš iz pogajanj, ker potem nimaš možnosti, da bi druge prepričal, da imaš prav.

Tehtnica
Več bi morali počivati, ker ste precej napeti
Ljubezen: dandanes vas zlahka zapelje, ko gre za spogledovanje. Kot da bi si želeli dokazati, da ste dragoceni in ljubljeni. A ravno to dokazuje vaš partner, zakaj mu ne verjamete? Kariera: Vaše ideje se lahko uresničijo le z jecljanjem. Morda je to v redu, saj vas nepričakovane ovire prisilijo, da ponovno razmislite o svojih zamislih.

Škorpijon
Začenja se vznemirljivo obdobje
Ljubezen: romantična ljubezenska pustolovščina je v nastajanju, vendar zaradi službe komaj imate čas za zmenke. A prav to poglablja vaše občutke! Kariera: Zadeva, ki je prej nasedla, se lahko zdaj pod vplivom Marsa premakne z mrtve točke in dobi nov zagon. Toda Mars ne poveča samo vaše pripravljenosti za ukrepanje, ampak tudi vaše argumentirano razpoloženje. Sedanje reorganizacije in spreminjajoče se okoliščine vse napenjajo.

Strelec
Prihaja odlično obdobje
Ljubezen: Spoznali boste nekoga, ki je na vas že naredil globok vtis, vendar se srečanje iz nekega razloga ni spremenilo v razmerje. Zdaj se boste s pomočjo prijateljev in planetov približali svojemu cilju. Kariera: Zaenkrat ne morete uresničiti svojih načrtov, kot ste si zamislili, kar pa ne pomeni, da ste na napačni poti.

Kozorog
Obeta se presenetljiv preobrat
Ljubezen: stara prijateljstva se še naprej poglabljajo in morda se katera izmed njih izkaže za veliko več kot prijateljstvo. Ob tem spoznanju ste kar malo presenečeni. Dejstvo, da do sedaj niste opazili znakov, je neprijetno. Kariera: Vaša sreča je zdaj odvisna od vaših sodelavcev. Tudi če imate veliko dobrih idej, če se zaradi drugih ne morete premakniti pravočasno ali če vaše stvari zaidejo v slepo ulico zaradi napak drugih ljudi, ima to lahko neprijetne finančne posledice.

Vodnar
Vajino razmerje se bo izboljšalo, a previdno pri delu!
Ljubezen: glede na znamenja planetov boste s trenutnim partnerjem končno našli ravnovesje, ki ste ga iskali. Pred nami je res srečno obdobje! Kariera: Velika past naslednjega obdobja je, da se okoliščine zdijo izjemno ugodne, zato ne posvečate veliko pozornosti podrobnostim. Bodite pozorni!

Ribi
Teden prinaša številne novosti
Ljubezen: Dolgo odlašani usodni pogovor ali prvi zmenek v novi zvezi načrtujte za konec tedna. Potem lahko veliko lažje izraziš, kar čutiš. Kariera: Rešili bi se številnih razočaranj, če bi ostali v ozadju in se ne bi spuščali v polemike. Raje se osredotočite na dolgoročne načrte in vse pogoje zapišite v pogodbo!