Oldal kiválasztása

MEGHAN SI JE S SVOJIMI NEZNOSNIMI MANIRAMI SAMA SKOPALA GROB

Strokovnjak pravi, da si Meghan Markle s prepiri z vsemi zvezdniki samo škodi.

Navada Meghan Markle, da se v javnosti prepira z zvezdniki, lahko ogrozi njeno kariero, pravi strokovnjak. Čeprav poskuša v kampanji in promociji govoriti, kako dobri so njeni odnosi z zvezdniki iz A-liste, je imela slabe odnose tudi z Georgeem Clooneyjem in zakoncema Beckham.

Strokovnjakinja za odnose z javnostmi za zvezdnike Kayla Cornelius poudarja, da je hollywoodska kariera odvisna od navezovanja stikov, zato bi bilo bolje, če bi vojvodinja Susseška pazila na svoja usta – in na svoje odnose.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Med hollywoodskimi zvezdniki je izrazita kultura klike, saj lahko družabna omrežja in prijateljstva pomembno vplivajo na kariero. Biti del ugledne skupine lahko odpre vrata do želenih vlog, odmevnih sodelovanj in medijske pozornosti. Hollywoodske povezave lahko pogosto presežejo osebne odnose in se razširijo na poklicna združenja, kjer je “bolj pomembno, koga poznaš, kot to, kako nadarjen si”.

Kayla je poudarila, da bi lahko Meghanine nedavne razprtije vplivale na njeno kariero.

“Glede na to ni dvoma, da bodo Meghanine nedavne javne razprtije z uglednimi zvezdniki, kot sta Beckhamova in George Clooney, imele posledice. Druge bo morda odvrnilo od sodelovanja z vojvodinjo zaradi negativnega vpliva na njihov ugled. Meghan si je s svojimi nespremenljivimi manirami sama skopala svoj grob.