Oldal kiválasztása

MEGHAN MARKEL SE VRAČA V ZDRUŽENO KRALJESTVO

Nedavno je bilo objavljeno, da se je Meghan Markle v nasprotju s svojo prejšnjo izjavo vrnila v Združeno kraljestvo.

Meghan Markle se je po letu dni odsotnosti vrnila v Združeno kraljestvo. Vojvodinja sussekška je bila nazadnje v Angliji na pogrebu pokojne kraljice Elizabete II, ko se je govorilo, da se je zaobljubila, da ne bo nikoli več stopila v Združeno kraljestvo.

Meghan je dobesedno opravila leteči obisk: vojvodinja je v državi ostala le 90 minut, preden jo je zapustila. Njen mož, princ Harry, je 7. septembra v domovino prispel brez žene, da bi se udeležil dobrodelne prireditve. Ker je njegov obisk sovpadal s prvo obletnico smrti njegove babice, je zaprosil za dovoljenje in ga tudi dobil, da gre v kapelo svetega Jurija v Windsorju in se pokloni grobu Elizabete II. Nato sta se princ in princesa Sussexa srečala v Düsseldorfu, kjer sta se udeležila otvoritvene slovesnosti iger Invictus Games.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Zakaj natančno je Meghan obiskala Združeno kraljestvo, ni bilo razkrito, vsekakor pa ni presenetljivo, da je bilo njeno bivanje v državi kratko. Kraljevi avtobiograf Andrew Morton je že pojasnil, da se Meghan in Harry verjetno ne bosta nikoli za stalno vrnila v kraljevo družino, saj sta si v Kaliforniji ustvarila lastno življenje. Poleg tega sta vojvoda in vojvodinja Susseška zdaj odtujena od kraljeve družine: Harry je sam obiskal le grob svoje babice, svojega očeta, kralja Karla III. ali brata, princa Williama, pa med bivanjem v državi ni srečal – poroča Mirror.