Oldal kiválasztása

Mati, ki jo je izbodenado smrti, je za seboj pustila dva otroka

Nemška policija je aretirala nekdanjega partnerja žrtve, ki je priznal njegovo dejanje. Govorilo se je, da se je pregon razširil do točke, ko je sirski migrant naletel na nož, ki jo je večkrat zabodel.

V svojem stanovanju v nemškem Osnabrücku so našli 29 letno Sirijko s smrtno nevarnimi poškodbami vbodom. Sosede so poklicale sosede, potem ko so zaslišale glasnejše kričanje iz žrtve stanovanja. Mati dveh je bila odpeljana v bolnišnico s smrtno nevarnimi poškodbami, a kljub hitrem zdravniškemu posredovanju ji življenja ni bilo mogoče rešiti. Preiskovalci, ki delajo na zadevi, so hitro opazili žensko nekdanjega fanta, s katerim se je pogosto srečevala – piše lokalni časopis.

Fotó: pixabay.com

Po informacijah nemškega tiska 9 letni in 11 letni otroci, ki so jih pustili za seboj, niso od morilca. Po priznanju policiji so 27 letnega Sirijca po priporu policiji dali v pripor. Storilčevo izpovedu se samo da znati – da to ni prvič v težavah s svojim nekdanjim ljubimcem, a tokrat so bili njegovi strahovi tako osvobojeni, da je migrant potegnil nož in ga večkrat zabodel v svojo bivšo punco. Oblasti so potrdile, da jim migrant ni bil neznan in so že zoper njega ukrepali zaradi več nasilnih zločinov.