Oldal kiválasztása

MARGOT ROBBIE: BITI POROČEN JE NAJBOLJ ZABAVNO

Zvezdnica Barbie je svojega britanskega moža spoznala pred nekaj več kot desetimi leti. Dolga leta nihče ni vedel, da sta se zaljubila in pozneje poročila. Tom, ki zdaj dela kot producent, se je iz Anglije preselil v Los Angeles.

Svetlolasa bombica velja za eno najbolj privlačnih žensk v Hollywoodu z neskončnim številom moških oboževalcev, vendar pa ni le zaročena – je tudi poročena! Margot Robbie je leta 2013 na snemanju v Londonu spoznala Toma Ackerleyja, otroškega igralca, ki je nekoč igral v filmih o Harryju Potterju, za kar je izvedela šele pred nekaj leti. Sprva sta si delila podnajemniško stanovanje v hiši v Claphamu še z ostalimi podnajemniki, a čim je njuna zveza postala resna, sta se preselila v ločeno stanovanje in se končno poročila na zasebnem obredu decembra 2016 v Margotini domovini – Avstraliji.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Margot je bila odločena, da bo poroka ostala popolna skrivnost, zato je 50 gostom naročila, naj ob prihodu oddajo svoje mobilne telefone,” je vir povedal za revijo Grazia. “Poroka se jima je zelo dobro obnesla, odlično se ujemata tako v službi kot v zasebnem življenju. Toma pogosto vidimo skupaj z njegovo svetovno znano ženo, od turnej kampanje za Barbie, rdeče preproge na podelitvi Oskarjev do zasebnih potovanj na avstralsko plažo.”

Trenutno živita v 2,7 milijona dolarjev vredni nepremičnini v Los Angelesu. Razkošje si lahko privoščita: skupaj s skupnim produkcijskim podjetjem in ločeno veliko zaslužita. Kadar ne potujeta po svetu s svojimi več sto milijonov dolarjev vrednimi filmi, se rada sprostita v svoji luksuzni vili in gledata filme (zlasti britanske produkcije) ali preživita nekaj dni pri Margotinih sorodnikih v Avstraliji.

“Zelo sem srečna, da imam Toma za moža,” je Robbiejeva povedala za revijo E! “Odlično opravlja svoje delo, ima odličen smisel za humor in všeč mi je, da je tako ‘normalen’! Z njim se je super družiti in se pogovarjati o drugih stvareh, ne le o delu. Mislim, da je biti poročen najbolj zabavno, vendar se zavedam, da obstajajo odgovornosti, ki jih prinaša biti nekomu žena. Še dobro, da sva s Tomom dve telesi, a ena duša,” jo je citirala revija Hot!