Oldal kiválasztása

MALI DEČEK, KI SE JE POŠKODOVAL NA PARKIRIŠČU TRGOVINE, OPERIRALI MOŽGANE – SPOROČILA NJEGOVA MAMA

Po mnenju mamice dojenčka bi se podobnim nesrečam z malo pozornosti dalo izogniti.

Fotografije dojenčka, ki je na parkirišču veleblagovnice doživel hudo nesrečo s prevrnjenim nakupovalnim vozičkom, se širijo kot požar.

Njegova mati je zdaj na svoji strani na družbenem omrežju delila več slik nesrečnega dojenčka, na katerih je jasno razvidno, da nosi naglavni trak in da je na njegovo telo pritrjenih več instrumentov. Millien cilj z objavo je opozoriti starše: da se izogibajo takšnim in podobnim nesrečam. Avstralska mati želi zagotoviti, da bodo odslej vsi nakupovalni vozički z otroškimi sedeži imeli dobro delujoče zavore.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nesreča se je mimogrede zgodila, ko je želela ženska drugega otroka spraviti v avto, a je bilo dovolj nekaj sekund, da se je nakupovalni voziček prevrnil in zgodila se je nesreča. Po dogodku so morali dojenčka odpeljati na urgenco, saj je utrpel hude poškodbe glave. Skrbi niso bile neutemeljene, pozneje se je izkazalo, da je dojenčka zadela huda možganska kap. Reševalci so nato otroka odpeljali v otroško bolnišnico Brisbane, kjer so ga takoj operirali na možganih. Po dvourni operaciji so dojenčka premestili na oddelek intenzivne nege in obstaja velika verjetnost, da bo kmalu popolnoma okreval.

Že poskuša sedeti, je in se smehlja
– je veselo poročala Millie.

Kaj je botrovalo nesreči, še ni znano, vsekakor pa je dejstvo, da so nekateri nakupovalni vozički v Veliki Britaniji opremljeni s tehnologijo, ki preprečuje, da bi se tatovi odkotalili dlje kot 100 metrov stran, več vozičkov pa je opremljenih z varnostnimi pasovi. družinski člani zaradi – ugotavlja The Sun.