Oldal kiválasztása

Madžarska pevka doživela hudo nesrečo, padla je z višine metra in pol

Nemudoma so poklicali reševalce in jo odpeljali v bolnišnico. Še zmeraj ima peklenske bolečine.

Marcelline se drži smola. Pred enim letom je v Alpah doživela hudo nesrečo, sedaj pa se je polomila na lasnem dvorišču. Po tem ko je nesrečno stopila, je zgrmela z višine metra in pol, tako so jo na pol zavestno odnesli v stanovanje. Nemudoma so poklicali rešilca, s katerim so jo odpeljali v bolnišnico. Še zmeraj ima peklenske bolečine.

Marcellina krivi za svojo hudo nesrečo poletne poplave. Takrat se je namreč poškodovala lesena potka na njenem dvorišču, ki ji je še ni uspelo popraviti. Ta je botrovala temu, da se je v sredo, po tem ko je pevka nerodno stopila, zgodila nesreča, pri kateri je padla z višine metra in pol na strmo obrežje. Pri tem je izgubila zavest.

»Partner in njegov sin sta me komaj odnesla na vrt. Bila sem le na pol pri zavesti, komaj sem vedela zase. Na žalost si nisem poškodovala le desnega ramena in roke, ampak sem staknila grdo rano tudi na glavi. Moja cela desna stran je polna krvavih podplutb,« – je za Ripost povedala Marcellina, ki so jo z rešilcem nemudoma odpeljali v Centralno ambulanto. Preiskave so potekale več ur in zdravnik jo je v bolnišnici hotel zadržati, vendar je pevka na lastno odgovornost zapustila bolnišnico.

Fotó: pixabay.com

»Pripravljam se na televizijsko oddajo in na sodelovanje na velikem dobrodelnem koncertu Umetniki za Umetnike (Művészek a Művészekért), ki bo 11. novembra v kongresni palači,« je nadaljevala Marcellina.

Bolečine, ki so pestile pevko, so se naslednjega dne razširile po celi desni strani in vsak atom njenega telesa je bil v bolečinah, ker je po tem, ko se je prvi šok polegel, šele začela čutiti vse udarce. Zdravniki so ji svetovali, da kljub bolečini ne sme zanemariti roke, ampak naj nanjo daje ledene obkladke in jo krepi z zdravilno telovadbo.