Oldal kiválasztása

LUNA V ZNAMENJU OVNA TEM TREM ZNAMENJEM OBLJUBLJA ZAGON IN NOVE ZAČETKE

Dan nove lune in astrološko novo leto sovpadata, kar prinaša priložnosti za spremembe in močne energije. Ta tri znamenja imajo zdaj resnično srečo.

Luna se čez dan pomakne v znamenje ovna. To je tudi dan astrološkega novega leta in hkrati začetek leta Marsa. Začne se s svežim zagonom in novim razpoloženjem, saj ti dve obdobji sovpadata in se njuni energiji parita. Nova luna v ovnu vam vliva pogum, daje zagon, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem in ne čakate, da bo usoda namesto vas rešila vaše naloge. Čas je, da samozavestno začnete novo poglavje. Ta tri znamenja bodo zaznamovana s spremembami in močjo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Rak
Vaša kariera je ob novi luni lahko na dnevnem redu in čas je, da naredite korake v smeri ambicioznosti. Zdaj ne morete sedeti brez dela, čutili boste potrebo, ne morete čakati na pravi trenutek, ki je tu in sedaj. Naredite to zase! Energija Ovna je povezana z izkoriščanjem tukaj in zdaj. Če boste to storili, boste videli oprijemljive rezultate. Ne bodite neaktivni!

Lev
Ta dan vam ponuja neverjetno srečo. Nova luna v ovnu se pomakne v vašo deveto hišo, planet sreče, ki mu vlada Jupiter. Morda se boste podali v učni proces, bodisi s potovanjem bodisi s tečajem ali šolo, ki bo razširil vašo zavest in perspektivo, to pa vam bo prineslo srečo pri spremembah in bo verjetno vplivalo na vaše karmične obveznosti. To vas bo pripeljalo do polnejšega življenja in notranjega preporoda. Recite da življenju. Poskusite nekaj novega.

Ribi
Sončeve energije aktivirajo vaše finančno okrevanje, vaša sredstva se odpirajo, vaše priložnosti se širijo. Pričakujete lahko velike spremembe na področju svoje kariere in hobijev. Tudi za vas se obeta nov začetek, saj imate pogum, da izkoristite priložnosti. Na vas bo zagotovo vplival vaš finančni vzpon, uživajte v tem dnevu in obdobju, ki mu sledi. Da bi dosegli svoje finančne cilje, bo energija, ki jo boste vložili zdaj, zagotovo obrodila sadove.