Oldal kiválasztása

Lezbejski ljubimec Whitney Houston je vse povedala, za to sta potrebovali Biblijo

Zvezdnika in Robyn Crawford sta se spoznala kot najstnika in si potem nista zares razšla poti.

Whitney Houston se je vedno bala, da jo bodo prikrajšali njeni skrivni lezbični odnosi, zato sta z ljubimcem končala slabe stvari.

58 letna Robyn Crawford je bila na strani pevke, ko je v osemdesetih letih začela svojo kariero in dve desetletji ostala pri njej kot asistentka.

Par se je v kampu spoznal v osemdesetih letih, njuno prijateljstvo pa je hitro postalo seksualno. Crawford je zdaj objavila novo knjigo o svojem odnosu s pevko.

O razmerju med zvezdo, ki je umrla leta 2012 v starosti 42 let in njenim asistentom po destletji so se veliko ugibalo njuno razmerje, zdaj pa želi Crawford vse razjasniti.

Fotó: pixabay.com

Napisal je, da je v najstniških letih do prvega posnetka plošče seksal s pevcem. Toda v prvem času skupaj sta bila še vedno svobodna in iskrena. “Celotna stvar je bila nežna in zaljubljena” – se je spominjal Crawford in dodal, da ne gre samo za seks, lahko zaupata drug drugemu in sta poleg sebe. “Menili sva vse drug drugemu” – je dejala.

Vendar pa je Houston v posnetku z zapisi Arista prekinil vse intimnosti s Crawfordom in ga prekinil tako, da mu je izročil Sveto pismo. Pevka je dejala, da ne moreta več seksati, pozneje pa si želita otroka in da bosta zaradi svojih dejanj šla v pekel. Houston se je po besedah ​​Crawforda bal tudi svoje kariere, za katero se je zdelo, da se začenja.

Vendar pa se njuno prijateljstvo ni nikoli pretrgalo, še naprej sta živela skupaj in Crawford je postal Houstonov pomočnik. Toda pevčeva družina na to ni nikoli gledala z dobrimi očmi – piše Mirror.