Oldal kiválasztása

"LEŽAL SEM OMAMLJEN" - PRINC WILLIAM NAPADA HARRYJA

V biografiji, ki bo kmalu izšla, vojvoda sussekški navaja osupljive obtožbe na račun svojega brata. Nastaja velik škandal.

Časopis The Guardian je pred objavo prejel kopijo prihajajoče biografije princa Harryja. Knjiga Spare bo v prvi vrsti govorila o rivalstvu med bratoma, vendar je videti, da med njima ni prišlo le do verbalnih sporov.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Leta 2019 je William obiskal Harryja v njegovem takratnem stanovanju v Kensingtonski palači in se pritožil nad Meghan.

William je Meghan označil za težavno, nesramno in žaljivo. Harry tega seveda ni mogel dopustiti ne da bi reagiral in je odgovoril, da so vse te obtožbe le novinarska natolcavanja. Pred brata je postavil kozarec vode in mu rekel, da se z njim ne bo mogel pogovarjal, če se bo tako obnašal. Pravijo, da ga je William v jezi udaril.

“Pustil je vodo, mi rekel še eno ime in me nato napadel. Vse se je zgodilo tako hitro. Zgodilo se je tako hitro. Zgrabil me je za ovratnik, mi strgal ogrlico in me potisnil na tla. Pristal sem na pasji skledi, ki se je pod mojim hrbtom razbila, koščki pa so se razbili vame. Za trenutek sem osupnil, nato sem vstal in mu rekel, naj gre stran,” pravi princ Harry v svoji knjigi.

Nenavaden prizor, ki je po besedah vojvode Susseškega povzročil vidne poškodbe hrbta, je bil le eden od mnogih. Pričujoča knjiga Spare bo v britanski kraljevi družini zagotovo povzročila veliko razburjenje.