Oldal kiválasztása

Letos te zodiakalne znake čaka velik denar

Naslednja faza leta skriva obljubo velikega denarja za nekatera horoskopska znamenja. Katere pa so vstopnice, za katere se lahko pričakuje, da bodo povečale plače in nagrade?

Ali želite, da vas zadene velik denar? Kdo noče ?! Te vozovnice lahko upravičeno pričakujejo, da bo pozneje v letu na njihov račun nakazan velik denar. Nekateri čakajo na povišico, drugi na poslovni dobiček ali celo dobitke na loteriji. Je na seznamu finančnih zmagovalcev leta? Letos prikazujemo še posebej finančno srečne zvezde.

Lev: velik denar jim je naraven
Rojeni v imenu Leva, slovijo po tem, da niso dobili dovolj. Zanje velik denar ni posebna nagrada, ampak osnovno pričakovanje – čeprav samo zato, ker imajo posebno sposobnost, da za svoje delo zahtevajo realno vrednost. Ta sposobnost jim bo v drugi polovici leta zelo koristila, zato lahko upravičeno pričakujejo dvig plač in poslovni dobiček. Tudi njihov partner jih bo podpiral pri napredovanju pri njihovem delu, s tem pa jim bo velik denar zadel. Če po drugi strani dobijo denar, ne bodo zdrznili osnov svoje karte: zvezde jim obljubljajo vznemirljive dogodivščine skupaj s svojo ljubeznijo. Levi, ki še študirajo, se bodo lahko osredotočili na svoj študij in tako postavili temelje za dobro prihodnjo plačo.

Vodnar: Zgradijo lahko srečne odnose
Znake vodnarja pogosto najdejo v nenadni sreči, njihovo življenje je polno nepričakovanih preobratov. Letos bo to vidno tudi na njihovem bančnem računu, imeli bodo resne možnosti, da na račun dobijo velik denar. Vse, kar morajo storiti za to, je, da če bodo imeli kakršne koli težave v službi, jih bodo rešili sporazumno in poiskali sodelovanje. Če ne bodo želeli zmagati v razpravi za vsako ceno, ampak bodo raje iskali kompromis, bo to imelo tudi finančni vpliv. Harmonični delovni odnosi in sodelovanje med podjetniki jim lahko prinesejo pomembne poslovne koristi. To je tudi pravi čas za vzpostavljanje odnosov med vodnarji, ki študirajo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ribe: dobro delo na obzorju
Ljudje z vstopnicami Ribe lahko nenadoma dobijo nagrado, zato je zdaj vredno vzeti na srečo. Tisti, ki iščejo službo, lahko pričakujejo tudi obetaven razvoj, obljubljajo jim dobro plačilo in prijetne delovne pogoje. Njuni odnosi, tako v službi kot v zasebnem življenju, se razvijajo skladno, zato lahko svoje naloge opravljajo uspešno in učinkovito ter si v upanju na velik denar celo privoščijo nadure ali dve. Tudi tisti z oceno Ribe se lahko prosto pripravijo na izpite, uspeh jim je skoraj zagotovljen.