Oldal kiválasztása

„Lepo potovanje, brat!" - 20-letni pogumni gasilec je umrl v službi

Mladenič je navdušeno opravljal svoje delo, a je v prvi izmeni nenadoma izgubil življenje.

Strašna tragedija v ameriški zvezni državi Georgia je pretresla gasilce St. 20-letni navdušeni gasilec je umrl na postaji, le nekaj ur po prvi izmeni, ko se je odzval na nočni klic.

Efren Medina je bil vsem znan kot navdušen gasilec, ki se je z občudovanjem vrgel v svoj prvi delovni dan. A med nočno izmeno se je zgodilo nekaj nerazložljivega. Mladenič je že opravil vse teste, vendar se v soboto, 17. aprila, ni prebudil iz spanja.

Gasilci so v ponedeljek sporočili tragično novico o smrti njihovega mladega kolega. St Marys je v objavi na Facebooku povedala: „Medina je bila na novo zaposlena gasilka in je delala v prvi izmeni. Že dolgo je znan po svoji strasti do gasilstva in ljubezni do gasilcev.”

„20-letnik ne bi smel iti. Nikoli nismo pomislili, da bi lahko kdo umrl v spanju v tako mladih letih” – je dejal poveljnik Fire Star, Tom Lackner, iz Daily Star.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Niso vedeli, da je mladenič imel kakršne koli zdravstvene težave in niti naslednji dan ni mogel ugotoviti vzroka smrti. Efren Medina je za seboj pustil ženo, ki ji je pomagala organizirati zbiranje sredstev.

Na strani donacij piše: ”Efren je bil čudovit brat, sin, mož in prijatelj vsem. Bil je zelo skrben, vesel in delaven … Efrenova smrt nas je popolnoma prizadela in upamo, da bomo zbrali dovolj denarja za podporo svoji ženi Brittany Vasquez pri plačilu slovesnosti, letalskih vozovnic in vseh drugih nepričakovanih stroškov. ”

Kolegi pokojnega gasilca so se na Facebooku poslovili s temi besedami: „Lepo potovanje, brat!”