Oldal kiválasztása

LEPI MODEL SO NAŠLI MRTVEGA, ŽALOST DRUŽINE JE NEPOPISNA

Njen brat je uničen.

Policija je 31-letno nepremičninsko agentko našla mrtvo v njenem stanovanju v Los Angelesu. Maleesa Mooney se je odzvala na klic. Ženina družina je enoto prosila, naj preveri, kako je z njo, saj je več kot teden dni preprosto niso mogli dobiti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Njen bratranec je že vedel, da je nekaj narobe, saj je bilo zanjo nenavadno, da je ni bilo mogoče dobiti. Imeli so poseben odnos. Moonyjeva sestra, pop pevka Jourdin Pauline, je bila prva, ki je na svoji strani na Instagramu objavila njegovo smrt:

To je grozno. Moja sestra je umrla. Zaradi tebe sem danes to, kar sem. Bila si moja prva najboljša prijateljica, ki me je naučila o življenju. Kako je to mogoče? Ne bomo te imeli ob sebi, ne bomo se mogli skupaj postarati, imeti otrok ali začeti kuharske vojne drug proti drugemu, ker si bila najboljša kuharica na svetu.
– je zapisala v svoji objavi.

Dejal je, da si nikoli ni mislil, da bo moral svojim sledilcem povedati kaj takega. Dejal je, da si je želel pravice za svojega brata. Upa, da so vse skupaj le slabe sanje.

Tvoj spomin in tvoje ime bosta živela večno, tvoji bližnji se te bodo spominjali večno. Nisi si zaslužil tega, kar se ti je zgodilo. Tvoj rojstni dan je bil naslednji mesec. Še vedno čakam, da me bo kdo poklical in mi povedal, da je bilo vse skupaj le šala.
– piše uničena sestra.

Maleesa Mooney je poleg zelo uspešne kariere nepremičninske agentke na Beverly Hillsu delala tudi kot trgovka z umetninami in manekenka. Policija še ni objavila vzroka in okoliščin njene smrti – poroča portal Crimeonline.