Oldal kiválasztása

Lažni taksist, napadlec lovi pijane deklice okoli pokopališča v Bruslju

Potem ko je 20 letna mlada ženska svojo zgodbo delila na enem največjih spletnih mest v skupnosti, so mnogi poročali o podobnih izkušnjah. Vendar policija trdi, da je bila doslej uradno znana le ena žrtev.

V bruseljskem okrožju Ixelles se je 20-letna mlada ženska prijavila policiji, potem ko je bila prijavljena kot žrtev posilstva. Žrtev se je po zabavi odpravila domov, nato pa je neznanca v taksi avtomobilu vprašala, če ga lahko odpelje. Mlada ženska je bila navdušena nad prevozom, zato je prišla v avto, toda namesto danega naslova jo je voznik odpeljal na zapuščeno območje in jo posilil. Šokirana ženska je dejala, da je storilec moški, ki je bil videti kot severnoafriški priseljenec. Doslej so policisti samo navedli, da moškega iščejo z veliko silo, glede na predloženi opis.

Fotó: pixabay.com

Študent posilstva je svojo zgodbo objavil na največjem spletnem mestu v skupnosti, v katerem je zapisal, da je povedal, da je spolni plenilec ponoči krožil okoli okrožnega pokopališča in lovi sam za pijanimi dekleti. Nato pogovor začne s sprejemom svoje poznejše žrtve kot taksista.

Zgodbo so hitro pobrali belgijski uporabniki interneta in domnevno je več ljudi poročalo, da imajo podobne izkušnje na tem območju. Policija je v izjavi zapisala, da uradno še ni poročala o nadaljnjih žrtev.