Oldal kiválasztása

"LANA JE IZGUBILA ŽIVLJENJE" 19-LETNO DEKLE UMRE V GROZLJIVI NESREČI

Pred mlado žensko je bilo še celo življenje..

Družina najstnice je bila potrta, potem ko je nepreviden voznik v neurju trčil v drevo in 19-letna Lana Maddison je umrla. Bila je na zadnjem sedežu, ko je Joe Rowland s svojim avtomobilom Fordom Fiesto zapeljal s ceste. V nevihti na cesti A591 blizu Keswicka v Cumbriji ni uspel zvoziti desnega ovinka in se je z avtomobilom zaletel v drevo.

Reševalci so takoj odhiteli na kraj nesreče, kjer so našli Lano, Rowlanda in še enega prijatelja, ki je bil prav tako v avtomobilu. Lano so odpeljali v bolnišnico, vendar je zaradi poškodb umrla, poroča The Sun.

Preiskovalci so ugotovili, da so trčenje povzročile razmere na cesti in prehitra vožnja Rowlanda, zaradi česar je izgubil nadzor nad vozilom.

Voznik je bil zdaj obsojen na 10 mesecev zapora, za tri leta in pet mesecev mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, za pridobitev katerega bo moral ponovno na vozniški izpit.

Lanina mati je po izreku kazni dejala, da v njunem življenju ni več barv, vse je sivo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Od Lanine tragične smrti se je naše življenje razblinilo, zaradi izgube smo povsem potrti. Zaradi nje je bila naša majhna družina popolna. Sanjala je, da bo postala medicinska sestra za duševne bolnike … Bila bi fantastična medicinska sestra in to je resnična izguba ne le za nas, ampak za celotno skupnost. Te slabe okoliščine in Rowlandova hitra vožnja so Lano žal stale življenja. Vsak dan živimo po svojih najboljših močeh. Spominjamo se dogodkov, ki nam bodo za vedno ostali v srcu.