Oldal kiválasztása

Krvno kopel je naredil migrant na Dunaju štiri otroki je to gledal do konca

Od januarja je bilo v Avstriji ubitih 33 žensk, večje število storilcev pa je bilo priseljencev. Zadnji umor je bil v prestolnici, kjer je 62-letni afganistanski migrant ubil mater petih otrok.

Umor se je zgodil v dunajskem okrožju Favoriten, kjer živijo predvsem migranti. Metropolitanska policija je sporočila, da je med sredo zvečer med 62-letnim moškim in 50-letno žensko izbruhnil spor. Sosedje so povedali, da je v stanovanju kričanje pogosto, toda tokrat je moški potegnil nož in ga večkrat zabodel v ženinovo telo. Vlasti pravijo, da so reševalna vozila prišla na kraj dogodka kmalu po razpisu alarma, a poškodbe žrtve so bile tako resne, da ji življenja ni bilo mogoče rešiti. Moškega so vzeli v pripor in po trenutnih informacijah umora ni priznal.

Stanovalka kondominija je za avstrijski časnik ÖSTERREICH povedala, da je njunih pet otrok živelo pri starših, od katerih so bili štirje otroci doma v noči na tragedijo. Najmlajši otrok se je rodil pred dvema tednoma in njega in njegove sorojence so vzeli v pripor na Dunaju. Soseda je še sporočila, da se je po običajnem kriku zaslišal oster krik in eden od otrok je stekel po hodniku in zavpil, da se je njena mama poškodovala. Številni so se zavedali pretrgane zveze para, petletna mati pa naj bi že prej kontaktirala organizacijo za pomoč.

Fotó: pixabay.com

Rečeno naj bi bilo, da sta se v paru resnično spustila, ko je žena nazadnje zanosila. Mož je zavrnil priznanje očetovstva, ker je menil, da otrok ni njegov.