Oldal kiválasztása

KONČNO RAZKRILA, KDO SO RESNIČNO MODRI ZNAKI

Nekatera znamenja se rodijo z modrostjo in se še naprej razvijajo. Ste eno od njih?

Modrost se razvija sčasoma, z izkušnjami in učenjem, vendar nekateri ljudje nosijo znanje iz preteklosti že od rojstva. Tisti, ki se razlikujejo od povprečja, so sposobni sprejemati zrele odločitve in se vse življenje zavestno učijo. Kaj vedo, česar drugi morda ne vedo? Kdo so in v katerem znamenju so se rodili?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kozorog
Ste zrel in občutljiv mislec, prava zanesljiva oseba. Je eden izmed najmodrejših znamenj. Pri tem vam pomagajo vaše prirojene sposobnosti za reševanje problemov. Sposobni ste oceniti posledice svojih dejanj in ustrezno ukrepati. Vaša modrost se ujema z ozaveščenostjo. S tem se vam ni treba hvaliti, saj je v različnih življenjskih situacijah popolnoma razvidno. Drugim ne dajete nepotrebnih nasvetov, vendar vas veliko ljudi vpraša za mnenje. Pri svojem znanju ste zadržani, vendar pa izžareva iz vas. Prav tako niste nevedni, temveč svoje sposobnosti izkoristite v svojo korist.

Vodnar
Svojo modrost dolgujete svoji izvirnosti. Ne želite se ves čas prilagajati pravilom, ne postavljate se v vrsto, temveč doživljate. Radi si prizadevate spremeniti svet. To počnete modro, saj najdete potencial v tem, česar drugi ne vidijo. Učite se na svojih napakah, vendar ne obupate. Eksperimentirate, se učite, se razvijate; tistim, ki so bolj konservativni, se pogosto zdite kot povzročitelj težav. Ste eno izmed najbolj modrih znamenj. To je v vaši krvi, vaših instinktih, vaši duši.

Ribe
Ste genij, vaša modrost izvira iz sočutja. Vaše empatične sposobnosti so visoke, v trenutku se uglasite z drugimi. Skorajda lahko začutite utrip, misli in občutke druge osebe. Znani ste kot oseba, ki pomaga in podpira. S tiho močjo druge prenašate skozi težke čase. S svojimi izkušnjami in koristoljubnostjo povečujete svojo modrost. Ponižnost v vas veliko nauči. Stare duše, ki imajo to tiho moč, so običajno rojene v tem znamenju.