Oldal kiválasztása
News

KLICALI SO ZAMAN: MAMA 5-MESEČNE HČERKE SE NI PREBUDILA, NAČRTOVALA JE ŽE ZA BOŽIČ

Veselila se je prvega božiča svojega novorojenčka, a ga ni nikoli dočakala.

sDružina je preživela zelo srečne dni, saj je bilo vse videti v najlepšem redu. 20-letna Caitlin Faulder je živela doma s starši in petmesečno hčerko Poppy. Skupaj sta bila zelo srečna, a ju je usoda zadela.

Caitlin, ki je vzgajala svojega majhnega otroka, je umrla v spanju, kar naj bi povzročil srčni infarkt. Družina ga je zaman moledovala … O strašni tragediji je za Mirror povedala njegova 19-letna sestra Charlotte Faulder.

„Bila je tako mlada in za seboj je pustila petmesečnega otroka. Vsi so bili zlomljeni” – je povedala Charlotte, ki je tudi razkrila, da se je Caitlin nekaj mesecev prej pritoževala zaradi bolečin v srcu.

„Ko je bila Poppy stara šest tednov, so želeli narediti ultrazvok, a niso nikoli ničesar poslali. Ko je šel k zdravnikom, so rekli le, da je »vse normalno, vse je v redu, pritisk je v redu«. V soboto zvečer je bila popolnoma v redu, plesala je in uživala s svojo hčerko. Vsak dan je plesal, oboževal je Eda Sheerana in vse vrste glasbe, še posebej božično. Ta teden je želel postaviti božično drevo, hčerki pa je že kupil in zavil božična darila” – se je njunega zadnjega skupnega dne spominjal užaloščeni brat.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Charlotte je dodala, da je njen oče John v nedeljo zgodaj zjutraj opazil jokajočo malo Poppy: „Caitlinina spalnica je spodaj in moj oče je prišel dol in ji zavpil: ‘Caitlin, Poppy joče, zbudi se.’ A se ni hotel zbuditi, našel ga je mrtvega v njegovi postelji.”