Oldal kiválasztása

Je 13 letna žrtev posilstva v slačilnici banje

Štirinajstletni iraški migrant je bil obtožen posilstva 13 letnega dekleta, poroča nemški tisk.

14 letna Hilal S. mora v zapor za mladoletnike v Münchnu za dve leti in štiri mesece. Mlada iraška migrantka je bila obsojena, ker je sodnica ugotovila, da je dokazano, da je avgusta letos v kopeli v Münchnu zaprla trinajstletno deklico, ki jo je najprej poljubila, slekla, pridržala in na koncu prisilila žrtev v usta in roko ga. Najstnik, ki je bil v šoku, je storilec celo zagrozil, ki ga bo, če bi si drznil kričati ali komu povedati, kaj se je zgodilo, ubiti.

Iraški priseljenec jo je v potrditev začel zadaviti, nato pa ji udaril v obraz. Končno je najstniška žrtev vzela ves svoj pogum in odšla k enemu od plavalcev, ki mu je povedal, v kaj je bil prisiljen v slačilnici. Bavarske oblasti so sporočile, da je bil deček že prej obsojen zaradi tatvine in posedovanja mamil. Poleg posilstva je zoper njega še več tekočih postopkov.

Fotó: pixabay.com

Trinajstletnica je od napada obiskala psihologa, vendar ji njen odvetnik ni želel povedati o njenem natančnem stanju. Niz pogajanj bi lahko zaključili v tako kratkem času, saj je Hilal S. njegovo dejanje priznal že od samega začetka.