Oldal kiválasztása

Gurnuli so na stopnicah bolnišničnega oddelka za nujne primere varnostnika

Trije pijani migranti so ponoči vstopili v bolnišnico v Schwerinu v Nemčiji, ki so se želeli zdraviti brez čakanja. Priseljence je preslepilo dejstvo, da niso imeli nič narobe.

V sredo zvečer so trije pijani migranti ujeli taksi v nemškem Schwerinu in nato prosili voznika, naj jih odpelje v najbližjo bolnišnico. Gruzijski prosilci za azil so končali na oddelku za nujne primere, kjer so se takoj začeli spoprijeti in zahtevali, da se jim zagotovi brez čakanja. Sestre so varnostno službo opozorile na hripave priseljence. Po besedah očividcev je sprva prišlo le do spora med migranti in stražarjem, a se je to hitro sprevrglo v pretep.

Fotó: pixabay.com

Krajšega je potegnil varnostnik, ki je utrpel poškodbe obraza in bil celo gurnjen po stopnicah.

Organi trdijo, da je bila na kliničnem oddelku za nujne primere resna panika zaradi precej agresivnih migrantov. Medtem so policisti, ki so prišli na kraj dogodka, najprej spravili zdravnike, medicinske sestre in paciente na varno, nato pa pridržali tri prosilce za azil, ki so se nasilno obnašali celo v uniformah. Glede na izpustitev iz bolnišnice ni bil poškodovan nihče drug kot pretepeni varnostnik, samo en čakajoči bolnik in drugi varnostnik sta zaradi stresa slabo prizadela. Trije priseljenci so bili med drugim kazensko preganjani zaradi hudih telesnih poškodb in telesnih poškodb. Nato je bilo razkrito, katere pritožbe so zahtevali nemudoma oskrba gruzijskih migrantov:

Eden od moških je želel takojšnjo zdravilo za odtegnitvene simptome nočnih raztrupljanja telesa po koriőéenju mamil. Drugi moški se je pritožil nad bolečinami v genitalijah, ker je moral v zadnjem času veliko seksati.