Oldal kiválasztása

ENERGIJA JUPITRA V STRELCU PRINAŠA VELIKO SREČE TEMU ZNAMENJU S ŠTIRIMI ZVEZDAMI

Poglejmo, koga so nebesa izbrala ob koncu leta.

OVEN
Slepa sreča le redko najde Ovna, vendar ga usoda letos pogosto nagradi za njegovo hitrost in iznajdljivost. Čeprav to zimo ne smete zapravljati za igre na srečo, se nad Fortuno ne boste pritoževali, saj je sreča v življenjskih zadevah običajno na vaši strani, saj boste ob pravem času na pravem mestu, tako da boste lahko gradili svojo kariero tudi takrat, ko se boste zabavali, potovali s svojo drago ali se srečevali s prijatelji. Vedno ste na preži za novimi stvarmi, v vsem vidite potencial, in ko ga drugi dojamejo, ga vi že uresničite. Za pravega Ovna je zabava vedno povezana z nečim koristnim. Sprostitev običajno pomeni dejavnost, gibanje in šport. Verjetno radi tekmujete – ne glede na to, za kaj gre, glavno je, da primerjate svoje moči z drugimi. Nepričakovano povabilo v začetku decembra lahko popolnoma spremeni vaše življenje. Izkušnje v tujini lahko popolnoma reprogramirajo vašo prihodnost in morda ne boste zamenjali le poklica, temveč tudi življenjski slog.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

DVOČKI
Na življenje gledate kot na igro, zato ne tvegate le pri igrah na srečo ali kartah, ampak tudi pri zaposlovanju in celo v ljubezni. Zavežete se več stvarem hkrati, ker ne znate reči ne. Čeprav je ta igrivost v Fortuninih očeh zelo privlačna, vam priskoči na pomoč, kjer je le mogoče, vendar se nanjo ne morete vedno zanesti v vsaki situaciji. Sredi decembra, na primer, boste morda želeli paziti na svojo porabo in se izogibati igralni mizi, saj planeti kažejo, da bi lahko imeli precejšnjo izgubo. Letošnja zima prinaša veliko novih izkušenj. Vendar boste poleg zabavnega družabnega življenja, potovanj in večerov težko obvladovali naloge (in celo zmenke), zato se boste januarja prisiljeni nerodno opravičevati.

LEV
Ljubite življenje, ljudje. Ste vesele narave, ste pravi človek, vendar se dobro počutite le, če ste v središču pozornosti. Radi se igrate, tekmujete – in zmagujete. Ste najbolj igriv zodiak in življenje je za vas kot veliko igrišče, na katerem so vsi, da bi vas zabavali. Želite biti na najvišji stopnički ne le v športu in pri delu, temveč na vseh področjih življenja. Rojeni ste za zmago – ne prenašate porazov. Že kot otrok ste besni, kadar niste tisti, ki zmaga pri igrah s kartami ali domini. Kot odrasel človek zlahka postane zasvojen z igrami na srečo, saj če zmagate, ne morete nehati, če pa izgubite, zakaj?Radi bi živeli kot cesarji življenja. Vaše možnosti, da vam to uspe leta 2024, bodo majhne, vendar bodo majhni dobitki še naprej prihajali.

KOZOROG
Ne moreš biti srečen v vsem hkrati! Na ljubezenskem področju je to težak čas, pri igrah na srečo, poslih in finančnih naložbah pa vam bo lažje kot v prejšnjih letih. Tako lahko pri delu bolj drzno načrtujete, saj lahko računate na naklonjenost sreče. Da, letošnja zima je čas za trdo delo, ko je na delovnem mestu in morda v vašem poklicu nasploh vse v gibanju in prehodu.
Zato bi bilo veliko tveganje, če bi se v teh hektičnih razmerah odpravili na dopust. Če ste vedno “na dosegu roke”, lahko spretno upravljate dogodke tako, da vam bodo koristili. Ker je delo za večino kozorogov užitek, se sploh ne boste počutili kot žrtev resignacije. V začetku aprila lahko uresničite svoje potovalne načrte. Jupiter in Venera, planeta, ki prinašata srečo, bosta konec zime prinesla tudi – morda nepričakovan – pozitiven preobrat v ljubezni.