Oldal kiválasztása

EMILY RATAJKOWSKI SE JE ODLOČILA ZA SKOK V GLOBINO: PRIKAZALA SE JE V PROSOJNI OBLEKI, KAR JE BIL NARAVNOST OSUPLJIV POGLED

Lepotica je za podelitev nagrad MTV VMA izbrala tako drzno obleko, da je bilo nemogoče, da je ne bi gledali.

Emily Ratajkowski je ena od najbolj hipnih in znanih manekenk na svetu, ki s svojimi objavami na Instagramu nenehno osuplja ljudi, saj ni ravno sramežljiva.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Med Emilyjine večere redno sodi tudi to, da svetu pokaže svojo goloto – pred nekaj leti je med nosečnostjo pokazala celo ogromno golote:

Številni menijo, da je Emily Ratajkowski ena najbolj seksi žensk na svetu, zato verjetno nihče nima nič proti temu, da je tako drzna s simpatično manekenko, ki zagotovo ve, kako narediti vtis. Včasih imajo njeni sledilci morda celo občutek, da jih draži, saj vsebine objavlja namenoma, da bi jih spravila v dobro voljo.

Čudovita Emily Ratajkowski je tokrat res presegla same sebe in pokazala, kako seksi je na podelitvi nagrad MTV VMA – kjer je bila zagotovo ena glavnih atrakcij.

Emily se je na podelitvi nagrad pojavila brez modrčka v prosojni obleki in praktično je bilo nemogoče, da je ne bi pogledali, saj je bila v tej obleki videti tako zapeljivo. Še več, svetovna zvezdnica je v svoji objavi celo pokazala, da je na dogodku plesala tako, da ji je prsi skorajda padle iz obleke, tako da ji je ponovno uspelo poskrbeti za nepozaben dogodek.

Tukaj je nekaj fotografij, ki povedo več kot tisoč besed o tem, kako je bila Emily Ratajkowski videti na podelitvi MTV VMA. Opozarjamo vas, da gre za zelo vroče posnetke.