Oldal kiválasztása
News

EDEN OD NAJVEČJIH STRAHOV PRINCA HARRYJA SE JE RAZKRILO

Strokovnjak kraljeve družine je paru Sussex potegnil pokrovček. Šokantne skrivnosti so prišle na dan zaradi natančnega opazovanja.

Kraljevi dopisnik The Timesa je v svoji nedavno izdani knjigi razkril princa Harryja. Valentina Low trdi, da se vojvoda sussekški že dlje časa bori z enim svojih največjih strahov, ki je povezan tudi z malim princem Georgeom. Pred tem je opozoril na zanimivosti o Meghan Markle.

Princ Harry se boji, da bo, ko bo njegov nečak, princ George, dopolnil 18 let, postal nepomemben in brezposeln kot Andras. Morda je bil tudi to eden od razlogov, ki so ga z ženo Meghan dokončno spodbudili k ločitvi od kraljeve družine – piše The Sun.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Ta stvar je bila, mislil je, da se je njegov čas iztekel. Primerjal se je s svojim stricem, princem Andrewom. Rekel je, da ima dovolj časa, da vpliva na druge, dokler György ne dopolni 18 let. Potem bo takoj postal stranski lik. Iskreno je mislil, da je to potrebno le za omejen čas, zato je želel iti naprej” – je komentirala Valentina Low.

Vendar pa je v knjigi podana še ena zelo močna trditev: Meghan naj bi grozila, da bo pustila Harryja, potem ko sta začela hoditi, razen če on objavi, da sta par. Valentina skuša podpreti svoje sume, da je Meghan želela javno potrditev, da gre za resno razmerje. Ker je bil prepričan, da ga palača ni pripravljena zaščititi pred vplivom medijev.