Oldal kiválasztása

Družinska tragedija: njen mož je nosečnico ubil

Noseča je bila s četrtim otrokom, ko jo je umoril njen mož.

Pred dvajsetimi leti je noseča žena Andrewa Griggsa, pomorščaka v okrožju Kent v Angliji, izginila brez sledu. Moškega so zdaj spoznali za krivega umora -je napisal Independent.

Avto tri otrok Debbie Grieggs je bil 5. maja 1999 v bližini njenega doma in od takrat še ni dobil svojega življenjskega znaka. Ko je izginila, je pričakovala svojega četrtega otroka. Po pogovorih na sodišču v Canterburyju je bil zdaj 57-letni moški spoznan za krivega umora in na istem sodišču obsojen v sredo.

Družina Debbie Grieggs je dejala, da jih je po 20 letih trpljenja, agonije in bolečine prizadela pravičnost. Tožilec Dunkin Atkinson je dejal, da je Debbie Grieggs predana mati, nepredstavljivo je, da bi svoje tri otroke pustila pri miru sredi noči. Tožilka je pojasnila, da je njen mož izginil in je namerno postavil njen avto nekaj ulic stran od doma.

Fotó: pixabay.com

Moški za njim sumi skrivno razmerje s 15-letno deklico, a Griggs to zanika. Trdil je, da sta bila dekleta v času izginotja žene samo prijatelja. Vztrajal je pri spanju, ko je njegova noseča žena sredi noči vstala, svojo družino pustila pri miru in se z avtom odpravila v neznano mesto.

Leta 1999 je Debbie Grieggs vložila pritožbo, ki jo je njen mož zagrozil, da se bo “poravnal”. Ženska je v pisni izjavi dejala, da je v ranljivem položaju, saj ima v zakonu vse, kar jo je moški označil za “norega in norega”, in grozil, da bo “uredil” ali zaupal nekomu drugemu, da ji bo škodoval.