Oldal kiválasztása

Družina je povedala, da je zvezdniški kuhar nenadoma umrl

Nenadna smrt slavnega kuharja je šokirala šolo, saj ni imela nobenega znaka.

Njegova družina je dejala, da je možganska kap, ki jo je povzročila poškodba glave, povzročila nepričakovano smrt napadalca Garyja Rhodesa – pisal je BBC News v petek.

Po smrti kuharja, ki je umrl v starosti 59 let, so Rhodesovi sorodniki objavili izjavo v londonskem večernem standardu – poroča MTI.

Potrjuje, da se je Rhodes, ki je snemal televizijsko oddajo v Dubaju, vrnil domov po službi in večer mirno preživel s svojo ženo Jennie.

„Po večerji se je Gary strmoglavil v njihovo stanovanje in mu, čeprav so ga takoj prepeljali v bolnišnico, ni uspelo rešiti življenja, umrl je zaradi intrakranialne krvavitve” – je povedala njegova družina.

Rhodes je imel v Dubaju dve restavraciji, na katerih je bilo veliko priljubljenih kuharskih oddaj, vključno z MasterChefom in Hell’s Kitchen, pa tudi svojo serijo Rhodes Around Britain.

Gordon Ramsay je v sredo na Twitterju izrazil spoštovanje do svojega kolega. Kot je zapisal, smo danes z Garyjem Rhodesom izgubili fantastičnega kuharja. Bil je eden izmed kuharjev, ki je na zemljevid postavil britansko kuhinjo. ”

Fotó: pixabay.com

„Gary je bil čudovit kuhar in neverjeten ambasador britanske kuhinje, ki je zelo vplival name, ko sem bil kuhar. Na novo je izumil britansko kuhinjo na eleganten in zabaven način ” -je na Instagramu dejal Jamie Oliver.