Oldal kiválasztása
News

Deset let ljubezni: princesa Catherine in princ William praznujeta obletnico poroke

Kneževski par iz Cambridgea je ob slavnem dnevu delil tudi dva nova portreta. Ne morejo omejiti svoje sreče.

Po desetletju zakona in treh otrocih sta princesa Catherine in princ William videti tako srečna kot kdaj koli prej.

Njuno deseto obletnico poroke praznuje vojvoda in princesa iz Cambridgea, ob tem pa sta si delila tudi dva nova romantična portreta.

Fotografije so postale tako glamurozne kot veličastne, a naravne. Na sliki sta Kate in William na dvorišču njihove uradne londonske rezidence in sedita na svojem vrtu. Iz obeh je razvidno, da ima par lahkotno, ljubeče zaupanje drugemu.

Bolj vpadljivi ne samo pogled na njihovo ujemajočo se modro obleko na veseli fotografiji, temveč tudi na to, da je princesa Diana na Katalinin prst nosila svoj znameniti zaročni prstan iz safirja in diamanta.

Insider lahko reče, da je to morda že deseta obletnica poroke, a verjetno bo par preživel dan na običajen način, vključno s spremljanjem otrok v šolo.

Po besedah njihovih pomočnikov vztrajajo, da so njihovi otroci – sedemletni princ George, šestletna princesa Sarolta in triletni princ Louis – prvi. Nekateri viri so poročali, da je bil William izjemno ponosen na svojo ženo, ker se je lahko prilagodil življenju kraljeve družine.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Službe je sprejela in mu dal lepo družino. Zdaj so prava ekipa” – je povedal vir v palači.

Pred desetimi leti, na današnji dan, 29. aprila 2011, sta princesa Catherine in princ William vstopila v oltar v Westminsterski opatiji, slovesnost je opravil dr. Rowan Williams, nadškof Canterburyja. Par je izrekel srečen da pred 2000 gosti in 36,7 milijona ljudi si je dogodek ogledalo po vsem svetu.