Oldal kiválasztása

"DEMON SEM" - MOŠKI JE V TRGOVINI Z ROČNO ŽAGO NAPADEL SODELAVCA

Žrtev besnega moškega so s hudimi poškodbami odpeljali v bolnišnico.

Policija zvezne države Washington je obtožila 35-letnega trgovca Daniela R. Silvo. Moški je prejšnji teden v službo prišel pijan, nato pa hudo napadel sodelavca in grozil še nekaterim drugim.

Po navedbah oblasti so v popoldanskih urah prejeli prijavo, da nekdo s sekiro grozi v trgovini. Ob prihodu na kraj dogodka so ugotovili, da Silva pljuva po tleh in kriči, da je demon. Med aretacijo se ni upiral, zato so ga najprej odpeljali na zdravniški pregled, nato pa v okrožni zapor. Njegova žrtev – sodelavec je bil s hudimi poškodbami prepeljan v bolnišnico. Moški ni v življenjski nevarnosti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kasneje se je izkazalo, da je napadalec med izmeno začel mahati z ročno žago, pri čemer je hudo poškodoval enega od sodelavcev, drugega zaposlenega pa poskušal napasti. Besneči moški je med svojim divjanjem pod vplivom alkohola zgrabil tudi lomilko in v svojem izbruhu v trgovini povzročil za skoraj 2.000 USD (730.000 forintov) škode. Moški je bil prijavljen zaradi napada in kaznivega dejanja zlorabe. Po poročanju revije Law & Crime je bila trgovina po incidentu nekaj časa zaprta, ne le zaradi preiskave, temveč tudi zato, da je osebje predelalo dogodke in popravilo veliko škodo zaradi vandalizma.