Oldal kiválasztása
News

„BILA JE MOJA ČUDOVITA MALA PRINCESKA” - 12-LETNA DEKLICA UMRE LE NEKAJ DNI PRED ROJSTNIM DNEM

Deklica je zaradi hude nesreče izgubila življenje.

Družina se je mrzlično pripravljala na rojstni dan 12-letne učenke, ki ga ne bodo nikoli praznovali. Neve Cotgrave Hewitt je umrla v nesreči s smrtnim izidom v bližini svojega doma v zgodnjih jutranjih urah 5. septembra, le nekaj dni pred svojim 13. rojstnim dnem.

Na dan tragedije je Neve povozil sosedov avtomobil. Žalujoča družina je bila pretresena, ko se je spominjala osmošolke. Družina in prijatelji so združili moči in v njen spomin spustili balone. Na njenem pogrebu 27. septembra pa je mati vse prosila, naj se oblečejo v pisane barve in se izogibajo črni.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Bila je diva. Bil je najprijaznejši, najbolj premišljen, najbolj čudovit otrok, ki je imel stil. Bila je predrzna. Pravkar sem si ogledala svoje videoposnetke z njo in na zadnjem posnetku je crkljala in metala poljubčke. Bila je nora in čudovita, preprosto čudovita duša. Bila je tako skrbna in ljubeča mala dragocenost. Moje življenje ne bo nikoli popolno brez nje. Bila je moja čudovita mala princeska, oboževala je ponije – imela je tri ponije” – se je spominjala mama, nato pa dodala: „Dan pred smrtjo je rekla, da je bil to najsrečnejši dan v njenem življenju. Zelo ga imam rada.”