Oldal kiválasztása

8 super idej, ko pozdraviš mamo ob koncu tedna

Zaradi epidemije smo se v bližnji preteklosti lahko manj srečevali z najdražjimi, pa tudi zdaj previdnost ne škodi. Letos na materinski dan pozdravite svojo mamo na nenavaden način.

Materinski dan je že zelo blizu in zdi se, da boste letos končno lahko z mamo. Vseeno pa je vredno biti pozorni drug na drugega! Tukaj je nekaj idej, ko mater pozdravljate prvo majsko nedeljo, materinski dan.

Darilo, ki ste zelo vi
Ustvari nekaj za svojo mamo, kar je velik odsev tebe. Naj bo to album, poln fotografij, ali neverjetna risba, obarva mandalo ali preprosto zapleše, poje, recimo pesem. Drznite si vas presenetiti z nečim, česar morda sploh ne veste o sebi. Daj si ga!

Lep pogovor med vama
Eno najdragocenejših daril današnjega prenagljenega sveta je kakovosten čas. Preživite nekaj ur z mamo in se na koncu pogovorite o stvareh, ki jih morda doslej še niste počeli. Bodite hvaležni za vse stvari, ki vam jih je dal. Hvala in pohvalite, kaj je pri tem dobrega. Odpustite zamero, če je ta v vas, se z njim obetajte z obetavnim srcem in ljubeznijo. Posvetite mu svojo pozornost, prosite ga, naj vam pove o sebi. Navsezadnje je ta dan najpomembnejši!

Cvet
S seboj obvezno prinesite rože. O tem ni dvoma. Karkoli mu boste dali, ne pozabite. Toda sama roža lahko izrazi tudi vašo ljubezen. Kljub temu bo ta dan super.

Naredite darilo z otroki, vsak lahko naredi kaj malega ali skupaj z družino. Mati vas bo z veseljem odpeljala ven, ko nimate družine z njo. In če še nimate svoje družine, lahko seveda naredite nekaj, kar imate radi. Naj bo to torta, torta ali nekaj, kar naredite ročno. Lahko pa mu prinesete tudi zajtrk v postelji!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Cvetje sadite skupaj
Zelo lepa pobuda je nakup rože, ki jo lahko posadimo v lepem vremenu. Veselje bo dvojno, saj ga lahko posadite skupaj. Seveda to deluje le, če imate vrt ali morda balkon, kjer lahko to storite.

Skupna izkušnja
Dajte ji skupno izkušnjo, pomislite, česa bi bila lahko vesela, kar lahko vidva dosežeta. Če radi pohodite, lahko to storite na ta čudovit dan ali pa ga odnesete v slaščičarno in se prepričate, da je varno. Če ste bili veliko zaprti sami, je lahko tudi sprehod po parku odlično darilo. Še posebej, če preživljate čas skupaj ali če ste morda z vnuki. Če pa vaša mama hrepeni po vaših čevljih, boste morda celo presenečeni.

Spletni ples, gibanje
Če skupaj z mamico preživite dva popoldneva, naj skupaj nadaljujejo z glasbo. Obstaja veliko dobrih spletnih tečajev plesa, igrivih, lahko bi se zabavali skupaj. Naj bo letošnji materinski dan nenavaden in celo koristen. Ne pozabite, da med gibanjem sproščate hormone, ki bodo vaš dan napolnili z veseljem.

Spletno video sporočilo
Če iz nekega razloga ne morete osebno spoznati matere, izberite video sporočilo. Ne pozabite me pozdraviti! Povej mi, kako me imaš rad!