Oldal kiválasztása

6 izjemnih dejavnosti v Budimpešti, s katerimi se lahko znebite odvečnega stresa

Če iščete dober način za razbremenitev napetosti vsakdanjega življenja, ne glede na to, ali ste v skupini ali sami, vam bodo ti nenavadni kraji pomagali, da to storite brez občutka krivde.

Futballon
Malo je boljših sredstev za lajšanje stresa kot gibanje in smeh. Tega se dobro zavedajo v profesionalnem mehurčkastem nogometu s štirimi igrišči v Budimpešti, v kraju Futballon. To skupinsko doživetje, zaprto v žogi, pa ni le popoln način za sprostitev nakopičene napetosti, temveč tudi varen način.
4 lokacije v Budimpešti

Superfly Budapest
V trampolinskem parku Superfly Budapest se lahko podivjate na kar 2200 kvadratnih metrih. Vso energijo vam bodo dali za večurno skakanje, ne glede na to, ali se boste odločili za 15-metrsko trampolinsko stezo, ninja stezo ali trampolinsko steno.
1133 Budimpešta, Süllő utca 8.

Rage Room Budapest
Rage Room Budapest vam poleg doživetja uničenja ponuja možnost, da izberete paket glede na to, kako napeti ste v resnici. Če želite doživetje svojega življenja, ne zamudite razbijanja avtomobilov, vsekakor pa lahko začnete z majhnim razbijanjem.
1108 Budimpešta, Kozma u. 7.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Fröcskölő
Če vam je dovolj vsakodnevne natančnosti ali morda iščete nekaj bolj vznemirljivega, je Fröcskölő odprt za vas. Tu velja, da večje kot je gibanje in več barve, bolje je, dobra novica pa je, da ne boste imeli le več od izkušnje, temveč tudi od samega ustvarjanja.
1072 Budimpešta, Rákóczi út 40.

Budimpešta Wrecking Room
V budimpeštanski razbijalnici številka ena je ena stvar gotova: zagotovo se vam ne bo treba zadrževati. Komplet za razbijanje in orožje si lahko izberete glede na svojo stopnjo odločnosti, poskrbljeno pa je tudi za vso drugo zaščitno opremo, elektronsko opremo za gurmane in seveda dobro glasbo.
1065 Budimpešta, Podmaniczky utca 19.

Metanje sekire
V središču Budimpešte lahko združite zabavo z nekaj sproščanja napetosti, če se odločite, da se boste malo preizkusili v streljanju v tarčo. Sam ali s skupino prijateljev to ni zadnja stvar, ki bi si jo želeli početi, in če želite vrhunec, lahko tarčo mečete celo pod UV-svetlobo.
1074 Budimpešta, Dohány u. 30/A