Oldal kiválasztása

4 ZNAKI, KI JIM PRIMANJKUJE ENERGIJE IN SE MORAJO ZDAJ SPROSTITI

Ta znamenja zodiaka se lahko zatopijo v delo in na koncu ugotovijo, da jim primanjkuje energije. Čas je, da se sprostijo. Kdo so?

Zadnjih nekaj mesecev je bilo za ta štiri znamenja zelo napornih, zato jim primanjkuje energije. Poleg uspeha in dela so več časa, kot bi morali, preživeli z družino in prijatelji. Od sebe so dali več, kot bi morali, in niso dopolnili svojih energijskih zalog. Čas je za sprostitev! Če ste eden od njih, se tega lotite resno!

 

Bik
V službi ste se sposobni obdržati sami, vendar so družina in prijatelji tisti, ki vam v zadnjem času odvzamejo veliko energije. To seveda ni slabo, saj je dobro dajati. Vendar je čas, da napolnite svoj “rezervoar energije” in postavite svoje potrebe na prvo mesto. Čas je, da si privoščite razvajanje in sprostitev! Za naslednji konec tedna načrtujte lep izlet ali program dobrega počutja!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Devica
Odložite vsakodnevno rutino in si privoščite nekaj prostega časa. Pozabite na hiter tempo. Čas je, da upočasnite in se obrnete vase. Pomlad bo kmalu prišla, zato si pred njo privoščite čas za sprostitev. Tudi vam se v tem letu obetajo spremembe, brez prave energije boste težje opravljali življenjske naloge. Vzemite si teden dni dopusta in odpotujte!

Kozorog
V zadnjih mesecih ste se ukvarjali z veliko stvarmi, zato se zavedajte, da se ne dogaja vse naenkrat. Včasih si morate vzeti duška in nekaj dni dopusta ne bo ustavilo procesa, v katerega verjamete in ki ste ga začeli. Poleg dela in uspeha je v takšnem času vredno dati prednost svojim hobijem, napolnite pa se lahko tudi s povsem novo, težko pričakovano delavnico samospoznavanja.

Ribe
Naredite nekaj povsem novega ali se umaknite na oddih. Vašo dušo je treba spraviti na svoje mesto, ne le telo potrebuje počitek, ampak tudi um in čustva. Pomembno je ravnovesje. Vprašajte se, kaj je tisto, kar vas zdaj izključuje. Zberite pogum in preživite dan stran od svoje družine. Pojdite v naravo, morda se odpravite na izlet k jezeru. Pomembno je, da pomlad začnete z več energije, saj bo v prihodnjih mesecih veliko dela.