Oldal kiválasztása

2023: GLEDE NA ŠTEVILČNO MISTICIZEM BO LETOŠNJE LETO RAZBUDLJIVO

Pred nami je posebno leto, čas je, da končno stopimo na polje akcije! Numerologija za to leto obljublja velike spremembe, srečo in vznemirjenje; poglej kaj te čaka v letu 2023!

V bližini znamenitega jezera Öreg v kraju Tata najdemo manjše, a nič manj lepo jezero, ki obdano z očarljivimi lesenimi hišicami zaživi pred nami kot pravljična lokacija.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Da bi zaščitili jezero Öreg, so leta 1961 ustvarili umetno jezero, kjer lahko žila Által, ki prihaja iz rudnikov premoga Tatabánya, odlaga svoj sediment. Zato je bil zgrajen jez, ki je danes znan kot Magaspart, nato pa je bilo območje poplavljeno: jezero Derítő je nastalo za lovljenje plavajočih usedlin, torej za namene čiščenja.

Takrat je iz jezera štrlelo še veliko dreves, ki so služila kot naravno skrivališče ribam, ki so se lahko precej povečale. Sčasoma so drevesa, ki so štrlela iz jezera, zgnila in padla v vodo, a ribe so bile v jezeru še vedno prisotne v velikem številu.

Z zaprtjem premogovnikov v osemdesetih letih prejšnjega stoletja je glavna vloga jezera – bistrenje – prenehala, zato je jezero Derítő, dom številnih miroljubnih in roparskih rib, zdaj postalo priljubljen ribiški raj. Na obali jezera so zgrajene očarljive lesene hišice, ki tako pričakujejo obiskovalce, željne ribolova in sprostitve v divjem novem vzdušju.

Lesene hišice, ki ustvarjajo romantično vzdušje, lahko najamete za ribiče in družine, ki si želijo napolniti baterije v naravi. Poleg tega je določen del jezera Derítő, ki je trenutno v zasebni lasti, mogoče prosto obiskati za sprehode, vendar kolesarjenje in šport nista dovoljena.
Lani nam ni bilo dolgčas in tudi v letu 2023 ne bo nič drugače. Numerologija ima za to leto velike preobrate, vredno je biti previden, opazovati priložnosti in zbrati pogum za ukrepanje! Numerologijo pogosto imenujejo mlajši brat astrologije, in to ni naključje, saj imajo vsa števila pomen: lahko kažejo ne samo količino, ampak tudi kakovost. Poglejte, kaj numerologija pripravlja za letos!

Čas za predelavo preteklosti
Leto 2022 je bilo leto učenja, zgodile so se številne spremembe, ki se jih pogosto sploh nismo zavedali; ampak preko njih smo se veliko naučili o sebi in svetu. Preteklo leto je bilo v znamenju krepitve odnosov, vztrajnega dela, novih prijateljstev in novih ljubezni. Vsi so imeli velik vpliv na nas in potreben je čas, da jih obdelamo. Po numerologiji bomo imeli v letu 2023 za vse to veliko priložnosti, saj če seštejemo številke leta, ki je pred nami (2+0+2+3), dobimo številko 7. Število sedem pa ima izjemno močan duhovni pomen: simbolizira vero vase in v druge, samoizpraševanje ter sožitje duhovnega in fizičnega sveta.

Lahko se znajdemo v posebnih situacijah
Energija tega števila nam pomaga lažje spregledati različne situacije, krepi pa se tudi naša prava intuicija. Uči občutljivosti, pogosto je skrivnosten; zato ni naključje, da se letos pogosto znajdemo v situaciji, ki je sprva ne vidimo v celoti. V takih primerih bo potrebno veliko potrpljenja in mirnosti, saj je treba počakati, da se slika razjasni. Pomembno je, da poslušamo svojo intuicijo, smo pozorni na sporočila svojih sanj in naše podzavesti.

Svojo usodo lahko spremenimo
Leto 2023 je lahko prelomno za tiste, ki poslušajo svoje srce; po astrologiji je pred nami Marsovo leto. Ta planet je simbol instinktivnega delovanja, moči volje, odločnosti – lahko pa je tudi nameren in bojevit, od nas je odvisno, kako bomo živeli z njegovimi močnimi energijami. Če obstaja priložnost, ki ste si jo vedno želeli, bi se vam zlahka ponudila; a tisti, ki so z odločitvijo dolgo odlašali, lahko zdaj najdejo moč, da končno naredijo spremembo.

Utihnemo, obrnemo se vase
Poleg tega se bo letos pogosto dogajalo, da namesto glasnih družb iščemo tišino, samoto in dragocene odnose, kjer vlada harmonija in lahko doživljamo svoja čustva. V tem letu se lahko resno zavemo sebe, sveta in vsega, kar nas zadeva – možno je, da bomo zdaj čudežno našli rešitev za dolgoletno, nerešeno težavo. Moč vere pa bo tudi v letu 2023 izjemnega pomena, saj le tako lahko napredujemo na svoji poti in doživljamo kvalitativne spremembe tako v sebi kot v svetu okoli nas.