Oldal kiválasztása
News

TAKO PREGLEDAJTE PARTNERJEVO DLAN, UGOTOVILI BOSTE, KAKO ZVEST JE!

Topografija in linije naših dlani, dolžina naših prstov razkrivajo mnoge naše očitne in še bolj skrite lastnosti. Preglejte partnerjevo dlan, da med drugim ugotovite, kako zvest je!

Za branje z dlani uporabite obe dlani: desna – za desničarje – odraža sedanjost, realnost, leva – preteklost, želje (ravno nasprotno za levičarje). Oseba, katere črte na obeh rokah so podobne, je uravnotežena oseba. Hkrati pa razlike kažejo na notranje konflikte.

Sporočilni prsti
Kazalec: Če je srednje dolg, kaže zdravo ambicioznost, ljubezen do pravičnosti in velikodušnost. Predolgo odraža egoizem, prekratko kaže na kompleks manjšine.

Sredinec: Predolg prst kaže na nagnjenost k melanholiji, prekratek pa na razvratnost in lenobnost. Povprečna dolžina kaže na občutek odgovornosti.

Prstanec: Ta prst je še posebej dolg pri velikih igralcih in vpadljivih ljudeh, medtem ko kratek prst nakazuje nesrečo, povprečen prst pa obljublja srečo in uspeh.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Mezinec: Če ta prst doseže zadnjo minuto prstanca, je oseba živahna, pametna in komunikativna oseba. Če je daljši od tega, potem si klepetulja, če je krajši, si naiven.

Palec: večji ko je palec osebe, bolj dominanten je. Dolga najvišja minuta odraža močno moč volje, dolga korenska minuta pa odraža jasne ideje.

Motivacija, želje, bivanjsko in čustveno življenje
Črte na dlani dajejo podrobna navodila o osebnosti in usodi.

Srčna črta: Izhaja iz Merkurjevega hriba pod mezincem in poteka posamično do griča pod kazalcem. Predvsem govori o čustvih. Poleg linije glave in življenja je ena od treh glavnih linij roke in jo lahko najdemo pri vseh. Včasih se črta srca in glave združita. Tisti, ki to doživijo, se ne znajo pogledati z neke distance, od zunaj, njihovi argumenti nimajo logike. Za romantične ljudi črta srca ni vedno jasna. Ko je bolj izrazit kot linija glave, dejanja vodijo čustva. Tisti z dolgo srčno linijo so prijazni in veseli posamezniki, za tiste s kratko srčno črto pa sta značilna nezadovoljstvo in aroganca.

Črta glave: Nakazuje intelektualne sposobnosti, samokontrolo, trdnost. Začenši s kazalcem in palcem, gre vzdolž dlani. Če je jasen, jasen in dobro narisan, lahko sklepamo na hitro pamet, presojo in odličen spomin. Ravna črta kaže na treznost, nedoločena pa na pisano domišljijo in dobre diplomatske sposobnosti. Če se na koncu razcepi na dvoje (t. i. pisateljske vilice), kaže vsestransko individualnost, pisateljsko žilico.

Črta življenja: Obdaja palec in iz nje razberemo stopnjo vitalnosti, zdravja in sposobnosti uveljavljanja. Njegova dolžina ni toliko pokazatelj dolgoživosti kot žilavosti. Če čvrsto obdaja linijo blazinice palca, skriva močno, zadovoljno in vedro postavo. Tisti, čigar črta prodira v blazinico palca, se počuti nenehno omejenega pri svojem delovanju, tisti, čigar lok poteka čez sredino dlani proti robu roke, je pomembna figura. Tiste, ki imajo dvojno življenjsko črto, je usoda blagoslovila z dvojno vitalnostjo.

Črta usode: Ena najpomembnejših stranskih črt, ki jo najdemo skoraj pri vseh, poteka na sredini dlani. Imenuje se tudi Saturnova linija. Tisti z ravno linijo so disciplinirani, postavljajo si visoke standarde in se pogosto počutijo pod pritiskom. Bolj nedoločena črta nakazuje lažji način življenja. Za vodilne položaje so primerni tisti, ki jim kazalec teče v smeri. Če je črta v smeri prstanca, odraža ustvarjalnost.

Poglejte partnerjevo dlan!
Upoštevati morate naslednje, saj so to lahko znaki, ki govorijo o doživljanju ljubezni.

Zvest?
Ljudje z 2-3 globokimi povezovalnimi črtami na robu dlani so zvesti tipi in si prizadevajo za trdne odnose. Moški s številnimi drobnimi črtami na dlaneh ne bodo nikoli nehali iskati dogodivščin, tudi če so v dobrem razmerju.

Pozor: ni gotovo, da dlan prikazuje resničnost, morda le odseva misli in sanje!

Je pošteno?
Pravičnost označuje pravilna črta srca, ki poteka ukrivljeno v smeri kazalca. Takega človeka prav gotovo ne bo gnala duša, da bi zavajal ali zavajal drugega, razen če mu manjka samozavesti (kratek kazalec), je pretiran egoist (predolg kazalec) ali premalo vzdržljivosti (kratek palec).

Ali imate občutek odgovornosti?
To se večinoma kaže s črto usode. Ali ga sploh ima? Čim bolj ravna je linija, tem bolj je oseba vestna. Po drugi strani pa lahko premočan občutek dolžnosti ovira osebni razvoj! Linija usode, ki se rahlo upogne, je idealna.

Dober oče?
Mora biti, če je vaša srčna linija lepa in pravilna. Močan lunin grič (pod mezincem, na zapestju) kaže na razvito empatično spretnost. Kdo je dober oče k ima na dlani dolgo linijo glave, palec pa je prave dolžine, saj mora biti dovolj močna, da zaščiti svoje otroke. Dolga koreninska minuta sredinca kaže na dobro spretnost

Kakšen ljubimec?
Senzualnost nakazuje blazinica palca. Če je velik in izbočen, ima naš partner velik spolni apetit. Idealno je, če to spremlja ustrezna empatija, z lepo ukrivljeno srčno linijo. Smisel za lepoto kaže graciozno ukrivljena linija glave, medtem ko uravnotežen značaj nakazuje pravilna oblika roke.