Oldal kiválasztása
News

MARSU JE TEŽKO, TA 4 ZNAMENJA MORAJO BITI ZDAJ PREVIDNA

Mars v horoskopu predstavlja moč, voljo, energijo, akcijo, ambicije, pogum, odločnost, borbenost in zlahka meša niti.

Bik
(IV. 21.–ned. 20.)
Samo zato, ker je nekdo pošten do vas, še ne pomeni, da je ta oseba zlonamerna. Pravzaprav niti ni gotovo, da je želel kritizirati. Trenutno se zelo in nenadoma spreminjate, kar je morda za druge presenetljivo. Vendar se vam ni treba bati lastnih sprememb, povratne informacije vam lahko dajo priložnost za popravke. Na primer, lahko pretiravate njegovo odvisnost od tehničnih naprav. Nočeš biti televizijski zombi ali mobilni idiot, kajne? Biti računalniški guru je seveda nekaj drugega.

Lev
(VII. 23.–VIII. 22.)
Če bo le mogoče, se bodo napetosti v službi povečale. Previdno, ne naveličajte se odgovornosti in težav, ki ste jih prevzeli nase! Lahko se vam celo zgodi, da stresa ne prenesete več. Poleg tega ste izpostavljeni nenehnim napadom, kar vaša pravičnost ljubeča narava težko prenaša. Počitek je vsekakor dober, a če ste šef, lahko situacijo rešite tudi s treningom team buildinga ali sproščujočim pohodom po pubu. Kakorkoli, vse je v redu.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tehtnica
(IX. 23.–X. 22.)
Mars v vašem znamenju dobiva neugodne svetlobne kote, zaradi česar ste zelo trmasti in neizprosni. Možno je tudi, da nekdo od vaših družinskih članov dejansko izzove ta odpor. Ta svetlobni kot kaže tudi na težko delo in vročinsko bolezen. Najbolje je, če najdete dober iztok za toliko energije, na primer v kakšnem športu ali sekanju lesa ali pa preuredite dom. Pripravite se na težave doma!

Škorpijon
(X. 23.–XI. 21.)
Vedno ste bili trmasti, zdaj pa lahko dodate še eno lopato: vaši vladajoči planeti so med seboj v neugodni konstelaciji in celo s Saturnom, ki vse obesi. Pazite, da se v veliki volji ne poškodujete! Zdaj se izogibajte ekstremnim športom, nevarnim testom in temnim prostorom! Previdno z ostrimi orodji, tako kot v prometu! Preverite tehnično stanje in zavarovanje vašega vozila!