Oldal kiválasztása

Test1

Le dan po uradni objavi je Meghan, soavtorica septembrske številke britanskega Voguea, že začela govoriti o delovanju vojvodinje. Princesa je obtožena, da je idejo za revijo ukradel od nekoga drugega. Za naslovno stran je Meghan izbrala petnajst žensk, ki delajo na vseh slojev življenja, ki v svojem okolju delajo veliko za enakost in pravičnost. V resnici je na sprednjem pokrovu 16. mesto, ki je ogledalo, tako da se tam lahko vidijo vsi.
Dve osebi sta umrli v streljanju, ki se je zgodilo v torek v hipermarketu Walmart v Southavenu v Mississippiju. Po poročanju medijev so našli eno truplo v trgovini, drugo pa na parkirišču Walmart – piše thehill.com. Osumljenec naj bi bil poškodovan skupaj s policistom, oba pa se zdravijo v bolnišnici.
Tragedija malezijskega letalskega prevoznika, ki je marca 2014 postala meglena, že več kot pet let ohranja javnost v strahu. O okoliščinah primera in o tem, kje je stroj, so bile predmet številnih ugibanj in govoric. Nekateri pravijo, da je bil stroj namerno ugrabljen, drugi pa menijo, da je šlo za nesrečo.