Oldal kiválasztása

Zraven zadušene ženske v hotelski sobi je bil šestmesečni dojenček

24 letni tunizijski migrant se je poklical, potem ko je zadavil svojega nekdanjega partnerja v hotelu Rendsburg. Poleg žrtve je v postelji ležal ženin šestmesečni otrok, a storilec ji ni poškodoval.

Mlada tunizijska migranta je zore klicala oblasti Rendsburg. Migrant je dispečerju povedal, v katerem hotelu je in da je poskušal oživiti svojo žensko, vendar to ni uspelo. Na vprašanje, kaj se je zgodilo, je priznal, da je zadavil svojega nekdanjega partnerja. Reševalci v odhodu so lahko le ugotovili vzrok smrti in utrpeli močno krvavečo rano na osumljenčevi roki.

Po poročanju nemških časopisov se je D. Hamza poskušal ubiti, a je na koncu opozoril oblasti. Po trenutno razpoložljivih informacijah se je nekdanji par prepiral v hotelu, ustna razprava pa je začela delovati.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Toda preiskovalci še vedno preučujejo, zakaj so tunizijska migrantka in njena 28-letna ljubezen skupaj vstopali v hotel, ko je lani zahtevala omejitev odredbe zoper njenega večkrat nasilnega partnerja. Ni znano, kdo je oče šestletnega otroka, toda oblasti so povedale, da je dojenčka začasno prevzela skrbniška služba.