Oldal kiválasztása

Ženske ponori, če tako dvorijo moški

Obstaja način, kako moški misli, da se bo ženska stopila stran od besedila, ki mu je dodeljeno - in potem se izkaže, da ni samo žaljivo, ampak tudi smešno, kar mu je zmanjkalo iz ust. V anonimnosti foruma so ženske takšne stavke delile med seboj...

Velikokrat moški vržejo vse, da pridobijo naklonjenost ženske; in tudi pripadnice lepšega spola cenijo trud. Vendar je kompliment tako suta in brez življenja, morda žaljiv, da ženske komaj zadržijo svoj smeh. Seveda svojemu vitezu ne bodo povedali iz oči v oči, kaj jim je uspelo odložiti, ker jih nočejo užaliti – se pa med seboj pogovarjajo ali pa anonimno po internetu temeljito o tem, koga, s kakšnim hromim spogledljivim besedilom je skušal fant pobrati. Čeprav slabo uspešen stavek ne pomeni, da ženska obrača hrbet, se jim je vredno izogniti…

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Eden od fantov me je našel, potem ko je na zabavi rekel, da običajno ne pride s kratkodlakimi ženskami, vendar nisem slaba. Hvala, sem si mislil.”

“Začel mi je komplimentirati, kako vroč sem, še vedno mi je bilo všeč. Potem je dodala, da tako lepa ženska ne obstaja, da bi bila samska, zato misli, da imam verjetno kakšno punkcijo. Mislim, od vratu navzgor. Vprašal sem, če me želite zdaj soditi ali žaliti? Ni več klical.”

“Enkrat mi je ekcem zdrsnil, da je bilo moje telo kot porno zvezda. Potem je dodal, da za film za odrasle ne bi bil dovolj dober, ker moj obraz ni dovolj lep. Tisto noč je spal na kavču.”

“Moj kolega je priznal, da res pridem zanj, z njim bi imel deset točk – žal pa imam tetovažo, ki odšteje od moje tržne vrednosti.”

“Na klepetu sem spoznal fanta in ko sem poslal sliko, je napisal, da mi bo plačal. Rekel sem mu, da nisem prostitutka, to bi moral plačati.”

“Bilo je skoraj tako, kot da sem odskočil, ker me je eden mojih prvih zmenkov rekel, da sem zelo srčkan. No, vroče, to ni, je dodal, ampak nezavedno luštno. Kasneje se mu je uspelo pomiriti, vendar je bilo skoraj odvisno od tega, da jo zavrže – od takrat je poročen.”

“V primerjavi z žensko si zelo pameten,” je rekel. Ne kliči me več, sem mu rekla. Zgodilo se je tako.”