Oldal kiválasztása

Ženska, vezana na invalidski voziček, je bila na predmestni železniški postaji spolno nadlegovana

Kot se je izkazalo, je bil storilec pijan. Po besedah očividcev se je moški poljubil in se dotaknil desetletnega študenta, ki se je komaj mogel braniti.

17-letni študent na invalidskem vozičku, ki ga je obarvani migrant spolno nadlegoval, je na postaji HÉV- v Münchnu čakal svoje dekle. Žrtev in več očividcev sta povedala, da je senegalski moški nenadoma stopil k invalidni deklici in jo začel brez zaslišanja prijeti za prsi in druge bolj intimne dele, nato pa se je začel poljubljati. Študentka se je končno vkrcala na primestni vlak s svojim 16-letnim dekletom, ki mu je sledil migrant.

Fotó: pixabay.con

Nekaj ​​postankov pozneje so se vsi trije umaknili, na tej postaji pa je migrantka spet začela gnati svoj invalidski voziček. Do tega trenutka pa sta posredovala dva očeta in ga prijavila policiji. Na drugem tiru je nadlegovalec, za katerega je bilo ugotovljeno, da je v alkoholni pijani, na koncu aretiran. Policija pravi, da so od leta 2015 vložili tožbo proti spolnim priseljencem v Afriki zaradi spolnega nadlegovanja.