Oldal kiválasztása

Ženska je s kuhanjem končala družino

Šest njenih družinskih članov je žensko zastrupilo. Njegov zet je posumil, da nekaj ni v redu.

Indijska ženska v državi Kerala na jugozahodu Indije je v zadnjih 14 letih s cianidom zastrupila šest družinskih članov, piše Guardian.

Policija je sprožila preiskavo v začetku leta 2019, potem ko je osumljen 47 letni brat.

Oblasti so določile, da je Jolly Thomas prisotna pri vseh šestih smrti in da se je vsaka tragedija zgodila potem, ko so žrtve zaužile pripravljeno hrano. Do zdaj pa te povezave še nihče ni opazil.

főzés konyha

Fotó: pixabay.com

Ženska je znana osebnost v mestu Kozhikode in domnevno je iztrebila svojce, ker je želela prevzeti nadzor nad družinskimi financami in posestmi, je sporočila policija.

Prva žrtev je bila Thomasova tašča leta 2002, ki jo je hranila z ovčjo juho. Leta 2008 je umrl tudi njen tast, leta 2011 pa ji je sledil mož. Slednji je zaužil curry riž, in medtem ko je obdukcija v njegovem želodcu odkrila strupeni material, je policija primer obravnavala kot samomor.

Pozneje je stric Thomasovega moža umrl po zaužitju cianidne kave. Njen umor je bil nujen, ker je zahtevala moževo smrt.

Diplomirala je leta 2014 pri dveletni hčerki svojega umrlega moža, nato leta 2016 z ženo, nato pa se je poročila leto kasneje.

Čeprav se umorov ni zavedal, so ga skupaj z neimenovano tretjo osebo aretirali.

Policija je žrtve v petek ekshumirala in za vsako so ugotovili, da gre za zastrupitev s cianidom. Thomas je priznal vse umore.