Oldal kiválasztása

Žena se je povsem razjezila, ko je izvedela, kaj počne njen mož

Povprečna družina v majhnih mestih, bolj presenetljiv je obrat.

Nemka je pri odkritju, ki ga je nedavno opravila o svojem možu, prišla do zadrege.

Živijo v povprečnih porokah, se ljubijo med seboj in s svojimi otroki, včasih imajo spore in stvari niso tako intenzivne v postelji kot nekoč, a po skoraj dvajsetih letih zakona imajo občutek, da stvari seveda gredo svojo pot. Otroci so zdaj mladostniki in jih je težje razumeti, vendar še vedno zelo skrbijo, da preživijo čas skupaj, gredo v kino, večerjo ali na občasne izlete.

Torej, kot je opisano, je vse povsem običajno, razen dejstva, da se mož v zadnjem času vrača domov nekajkrat na teden. Odgovori na vprašanja, da je bilo v pisarni veliko dela, vendar je postala zelo sumljiva do žene, saj tega še nikoli ni storila. Ni hotela iskati in se prepirati, zato se je odločila, da bo šla enkrat in presenetila s pozno večerjo v službi.

Da, toda njegovega partnerja ni bilo niti blizu pisarne. Žena se je na tej točki odločila, da bo situacijo končala, ne da bi se predčasno celo zgražala. Odločil se je, da bo naslednjič, ko bo prispel telefon, da bo še dolgo delal dolge ure, šel po pisarni, počakal moža in jo začel skrivaj spremljati. Tako je tudi storil. Na njeno presenečenje je mož sedel v avto, začel preverjati v torbi, in ko je prišel do cilja, je nosil očala in brke, poleg tega še nikoli viden suknjič in kravato. Komaj jo je poznal.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ko je stopil iz avtomobila, je stopil v striptiz klub, kjer so jo ukradli, vendar je videl, da mu partner sploh ne dela nič škode, sedel je, gledal ženske, naročil dve pivi, nato pa se je vrnil v avto in se vrnil k sebi, in se nato odpravite domov.

Kot se je izkazalo, moški včasih povsem pobegne od doma, zamaskiran na povsem skriven, v bistvu neprepoznaven način, da si ogleda nekaj plesov in se nato odpravi domov.

Obstajajo forumi, ki pravijo, da je edina varna rešitev ločitev, ker je to šele začetek. Po mnenju drugih je to vse luštno in sladko, namesto da bi bilo škandalozno, in naj njen mož pusti, da uživa v teh majhnih skrivnih poteh. Večina jih je predlagala običajen pogovor, ki človeka ne osramoti, vendar ga ne sili, da bi več skrival.