Oldal kiválasztása

Želite shujšati do božiča? Pokazali vam bomo točno, kaj morate storiti

Želite shujšati do božiča? Pozabite na drastično spremembo, skrivnost se odpira maturi! Ne poskušajte zdaj unovčiti sveta, dajte si čas, verjemite mi, in zmagali boste!

Do božiča je ostalo še nekaj več kot mesec dni. Zagotovo med počitnicami kilogramov zmanjka! Dobro je, da bodite pozorni na prehranjevanje, vadbo, da čim hitreje ohranite svojo dirkaško težo ali hitro shujšate nekaj kilogramov!

1. Ne hitite!
Zelo

Fotó: pixabay.com

pomembno je, da se ne prepustite postu, vsekakor to ne vodi do dolgoročne rešitve in bo obremenilo vaše telo.

2. Postopnost pomaga
Postopoma zmanjšajte vnos kalorij, zmanjšajte svoje ogljikove hidrate, pozabite na sladkor, jejte veliko zelenjave in zvečer pozabite na prehranjevanje. Če težko preskočite večerni obrok, dnevno zmanjšajte količino.

3. Vodite dnevnik
Se ne spomnite vedno, kaj ste pojedli čez dan? Vodite seznam tega. Verjemite mi, da bo v veliko pomoč pri postavitvi vašega obroka. Niti slučajno ne “lažite” sebe.

4. Pijte veliko vode
Vnos tekočine je zelo pomemben. Pijte vsaj 2,5 litra vode, lahko pa svojo težo povečate tudi s čistilnim čajem ali limonino vodo.

5. Potrebujete nekaj izziva!
Premakni se več kot kdajkoli prej
Če do sedaj še niste vadili, izberite vrsto vaj iz interneta, vsak dan se zbujajte le pol ure in telovadite vsaj 30 minut na dan. (joga, plank, jutranja gimnastika) Ni velikih stvari, o katerih bi bilo treba razmišljati, nekaj gest več kot karkoli.

Če upoštevate te nasvete, boste do božiča zagotovo odšteli nekaj kilogramov! Še pomembneje je, da si med počitnicami ne pozabite zapisati, kaj ste pojedli in po možnosti povečati gibanje s pol ure na 40 minut ali celo na 1 uro. Če to naredite sami, bo novoletna obleka odlična za vas! Novo leto lahko začnete tako, da se navadite na nov dnevni urnik, bolj zdravo življenje, zato je leto 2019 vaše leto!