Oldal kiválasztása

"Želim si, da bi še enkrat rekel, da te ljubim"-nepričakovano je umrla mama 15 mesečnega dečka

Mati z majhnim otrokom je zaradi nesrečnih okoliščin izgubila življenje. Njegovo partnerko požre žalovanje.

“Želim si, da bi še enkrat rekel, da te ljubim”-nepričakovano je umrla mama 15 mesečnega dečka33 letna Alarrah Lawrence ni hotela nič narobe, ampak se je zaradi težkega finančnega položaja zvila v nekaj nenavadnega. Njena mama se je odpeljala v nakupovalno središče Stockland Baldivis v Rockinghamu, nato pa parkirala in se okoli 1:40 zjutraj približala košu za smeti.

33 letnica je stala na plastičnem vedru in pogledala v dobrodelni zabojnik Good Sammys, preden je začela iskati podarjena oblačila.

Vendar je njena mama domnevno zdrsnila iz vedra, zato je bil njen zgornji del telesa obtičal v smeti, medtem ko so njene noge štrlele. Ko je gospo Lawrence ob 5. uri zjutraj našel mimoidoči – z raztresenimi oblačili – je bila že mrtva.

Štabni narednik Andrew Elliott je dejal, da so analize pokazale, da se je ženska zadušila- piše Mirror.

“Na podlagi dosedanjih podatkov se zdi, da je prišlo do nesreče, v kateri je oseba tragično umrla v zelo nesrečnih okoliščinah. Zdi se, da je ujet in ne more priti ven iz smeti” – je dejal detektiv iz Rockinghama.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Alarrah Lawrence je pustila 15 mesečnega dečka na pol siroto.

“To je krut svet. Ne morem verjeti, da te ni več. Zgrožen sem in ne moreš z besedami povedati, kaj čutim. Pogrešali me boste in želim si, da bi še enkrat rekel, da vas ljubim. Bila si moja sorodna duša” – je na svoji Facebook strani zapisala fant Alarrah Lawrence.