Oldal kiválasztása
News

Zdravniki so ga obsodili na splav, zdaj pa fant hodi v šolo

Mati se je pravilno odločila, ko se je odločila, da kljub pesimističnim napovedim ne bo vrgla ploda.

Pred štirimi leti je bila noseča s prvim sinom irskega porekla Aoife, ko so ji zdravniki priporočili, naj opusti svojega otroka. Pravzaprav je predhodno načrtovan ultrazvočni pregled razkril, da je plod zaradi genetske motnje razvil odprto prsni koš. Zdravniki so splav videli kot edino izvedljivo možnost, saj bi otrok lahko umrl v maternici, kar bi ogrozilo materino življenje.

 

The Sun

@TheSun

“Zdravniki mi pravijo, da bom splavila svojega otroka, potem ko mu je bila diagnosticirana srčna bolezen, ko sem bil noseč 20 tednov – toda naslednji mesec bo začel šolati” https://www.thesun.co.uk/fabulous/9803791/doctors- push-me-na-Abort-moj-otrok-ko-je-bilo-diagnosticirali-with-the-srčno-stanju-Ko-i-je-20 tednov noseča naslednje vendar-mesečno-hudiča-Start- šola /? utm_medium = Social & utm_campaign = sunmaintwitter & utm_source = Twitter # Echobox = 1566900219…

 

Tudi s štirimi operacijami je Zack vzljubil vsako minuto šole igre

Zdravniki so mi rekli, naj splavim svojega otroka, potem ko mu je bilo diagnosticirano srce, ko sem bil star 20 tednov …

MAMA, ki je načrtovala pogreb svojega novorojenega sina, potem ko mu je bila diagnosticirana smrtno nevarna srčna bolezen, ko je bila noseča 20 tednov …

„V novice sem se popolnoma zaljubil. V bistvu se nisem zavedala, kaj je narobe z mojim otrokom, ampak vedela sem, da se bom borila do konca. Želela sem biti mati, ki bi naredila karkoli za svojega otroka, zato sem zavrnila splav. ”

-Aoife je komentirala težko odločitev, ki jo je sprejela pred štirimi leti, internetna publikacija -Sun Tabletop. 30-letnica je vedela, da se igra z ognjem, a je nosila svojega otroka, ki se je rodil na čudežni način in so ga poimenovali Zack Murphy. Toda družinska Kalvarija se tu ni končala.

Fotó: pixabay.com

Takoj po porodu je bilo treba na kapljico opraviti rešilno operacijo odprtega srca. Kljub pesimističnim napovedim je bil poseg uspešen in Zack se je lahko nekaj tednov pozneje vrnil k svoji družini. Od takrat je fant doživel še tri operacije in si je zdaj povsem opomogel od svoje grozne bolezni.

„Ko se je rodil moj mali Zack, sem načrtoval pogreb v glavi. To je nekaj, česar noben starš ne bi smel izkusiti. Zavedal sem se dejstev in možnosti, nisem se hotel zibati. Ampak hvala bogu je moj sin premagal svojo bolezen in danes je prav tako običajen malček kot sodobniki. ”

-Aoife, ki je odtlej srečna mama dveh majhnih dečkov, je končala svojo zgodbo.