Oldal kiválasztása

Zdravnik goljufij je ozdravil oralno in ima tudi madžarske žrtve

Posilil je več žensk in prejel več kot 500 pritožb zoper oblasti.

Devetnajst let in štiri mesece je sodišče v zvezni državi Goiás v Braziliji v četrtek obsodilo na samooklicanega čudežnega zdravnika zaradi posilstva štirih žensk. 77-letnega Joaoja Teixeira de Faria preganjajo vzporedno z več obtožbami, pa tudi obtožbami korupcije in nezakonitega posedovanja pištole.

Moški so aretirali pred letom dni, ko je bilo zoper organe vloženih več kot 500 obtožb zaradi spolnega nadlegovanja.

Med njegove potencialne žrtve so med drugim tujci iz Nemčije, Švice, ZDA in Madžarske, saj naj bi madžarska turistična agencija zanjo organizirala potovanja.

Med žrtvami sta 14-letno dekle in ženska, ki sta bila v treh dneh večkrat posiljena. Njegova lastna hči je Teixeira obtožila tudi nadlegovanja, ki je mednarodno slavo pridobil pod umetniškim imenom „Joao de Deus” (Janez od Boga).

V začetku lanskega decembra je Zahira Leeneke Maus, nizozemska koreografinja z depresijo na brazilskem televizijskem kanalu Globo, in devet brazilskih žensk, ki niso razkrile svojih imen, razkrile, kaj se je v zdravilstvu zgodilo med letoma 2010 in 2018.

Metoda je bila v vsakem primeru enaka: po izpopolnjeni koreografiji je bila sistematična. Faria, ki je znana po vsem svetu, običajno zdravi v skupinah, vendar te ženske imenuje „izbrane” in jih povabi v ločen prostor za osebno obravnavo. Faria jih je prosila, naj zgrabijo spolovila in nikomur ne povedo, kaj se je zgodilo.

Fotó: pixabay.com

Šel je dlje od drugih. Nizozemska koreografinja je prišla v središče, ker je zbolela za depresijo zaradi zgodovine spolnega nadlegovanja. Faria je zatrdila, da lahko svoje zdravilne energije prenaša nanjo le tako, da jo ustno zadovolji in da bo z njo seksal naslednjič, ko se bo srečal.