Oldal kiválasztása

Zagotovo je bil to najslabši prvi zmenek na svetu

Nerazumljivo je, zakaj se mu je zdel to dober program za njegov prvi zmenek.

Moški iz ZDA je bil obsojen na pet let zapora zaradi ropanja banke na prvem zmenku, zaradi česar je žensko, ki jo je srečal prvič v življenju, prisilil, da mu pomaga pobegniti – poročajo tamkajšnji tiski. Christopher Castillo je bil obsojen po priznanju krivde za oborožen rop, pet tožb fizičnega napada in eno policijsko dejanje, vse to pa je storil med prvim zmenkom.

Moški je preko spletne strani za zmenke spoznal neimenovano žensko v zvezni državi Massachusetts, ki je ob prvem srečanju z avtom odpotovala do doma svojih staršev. Povedala je, da je moški že začel piti vino v avtomobilu, in ko sta prišla blizu banke v Severnem Attleboru, ga je prosila, naj mu stopi ob strani.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Castillo je šel v banko, pustil žensko v avtomobilu in se čez nekaj minut vrnil, se zaletel s sončnimi očali, klobukom, pištolo in tisoč dolarjev. Nato je ženski naročil, naj “gre zelo hitro”.

Prestrašena ženska se ni motila in odšla, a ko je videla, da jih preganja policijsko vozilo, je takoj stopila vstran in se oddaljila od svojega avtomobila. Castillo je policija na koncu potegnila iz vozila, ko se je moški skušal upreti in pljuvati po policiji. Našli so tudi rope bank v avtomobilu, pa tudi tisoče dolarjev, ki so mu jih izročili v banki v svoji denarnici.

Moški bo tri leta služil v državnem zaporu zaradi ropa banke, dve leti pa v okrožnem zaporu za upiranje aretaciji, zaradi begu pred policijo in pljujenja na policajcev.